‘Kemer İçin Bir Fikrim Var’ dediler

YEREL 09.11.2020 - 11:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

‘Kemer İçin Bir Fikrim Var’ dediler

Kemer Turizmci ve İşadamları Derneği (KEMİAD) tarafından ‘akıl akıldan üstündür’ yaklaşımı ile Kemer için akıllarda kalan güzel fikirlerin ortaya çıkarılması amacıyla düzenlenen ‘Kemer İçin Bir Fikrim Var’ yarışması sonuçlandı.

haberimzvar.net- www.kemericinbirfikrimvar.com adresinde düzenlenen yarışmaya toplam 131 fikir katıldı. 17 jüri üyesi tarafından yapılan değerlendirmede önce ilk 20’ye girenler, ardından ilk 5 sırayı alanlar belirlendi. Yapılan değerlendirme sonucu Veteriner Hekim Adnan Öney ‘Kemer Anadolu Kültürü Müzesi’ fikri ile birinci oldu. Emekli otel genel müdürü Bülent Çimenli ise ‘Kemer’de 5 bin kişilik Kongre Merkezi ve Fuar Alanı, ‘Ulupınar’ın yeniden projelendirilmesi, denetim, kolay ulaşım’ ve ‘Kapalı Hal ve Pazar Yeri Binası Yatırımı’ fikirleriyle 2,3 ve4’üncülüğü kazandı. Yazar Ali Demirezen de ‘100 Kemer’ fikri ile 5’inci oldu. Akın Karagöz ise ‘Özel Ödül’e layık görüldü.   KİTAP HALİNE GETİRİLDİ KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, www.kemericinbirfikrimvar.com adresinin sadece bu yarışma için açılmadığını belirterek, “sürekli açık kalacak. Kemer için fikri olan herkesi fikirlerini iletmelerini bekliyoruz. Bu adres tüm Kemer’indir. Buraya gelecek fikirleri tüm ilgililere paylaşılmaya devam edecektir. Dereceye giren, girmeyen fikrini Kemer için paylaşan tüm katılımcılarımızın fikirlerini ayırmaksızın kitap olarak hazırladık, her bir fikir sahibine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu kitaplardan çoğaltarak Başta Kaymakamımıza, belediye başkanımıza, siyasi parti temsilcilerine, diğer STK’na, siz değerli basınımıza dağıtacağız. Dağıtacağız ki fikirler Kemer kamuoyuna mal olsun, akabinde hayat bulsun. Yarışma sonuçları ile ilgili olarak bir etkinlik düzenleyerek yerel basınımızın da takip ettiği geniş katılımlı bir tören düzenlemek istedik. Ancak pandemi hala devam etmektedir. Ve de kış aylarında dikkatli olmamız gerekmektedir. Bu nedenle etkinlik düzenleyemedik. KEMİAD olarak bizler de ödül alacaklar ile ödül vereceklerin bir arada olduğu bir fotoğraf karesi ile ödülleri sahiplerine takdim etmek zorunda kaldık. Pandemi döneminde özverili çalışmaları olan doktorlarımızı tekrar hatırlamak ve hatırlatmak istedik” diye konuştu.      
Kemer Turizmci ve İşadamları Derneği (KEMİAD) tarafından ‘akıl akıldan üstündür’ yaklaşımı ile Kemer için akıllarda kalan güzel fikirlerin ortaya çıkarılması amacıyla düzenlenen ‘Kemer İçin Bir Fikrim Var’ yarışması sonuçlandı.

haberimzvar.net- www.kemericinbirfikrimvar.com adresinde düzenlenen yarışmaya toplam 131 fikir katıldı. 17 jüri üyesi tarafından yapılan değerlendirmede önce ilk 20’ye girenler, ardından ilk 5 sırayı alanlar belirlendi. Yapılan değerlendirme sonucu Veteriner Hekim Adnan Öney ‘Kemer Anadolu Kültürü Müzesi’ fikri ile birinci oldu. Emekli otel genel müdürü Bülent Çimenli ise ‘Kemer’de 5 bin kişilik Kongre Merkezi ve Fuar Alanı, ‘Ulupınar’ın yeniden projelendirilmesi, denetim, kolay ulaşım’ ve ‘Kapalı Hal ve Pazar Yeri Binası Yatırımı’ fikirleriyle 2,3 ve4’üncülüğü kazandı. Yazar Ali Demirezen de ‘100 Kemer’ fikri ile 5’inci oldu. Akın Karagöz ise ‘Özel Ödül’e layık görüldü.

 

KİTAP HALİNE GETİRİLDİ

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, www.kemericinbirfikrimvar.com adresinin sadece bu yarışma için açılmadığını belirterek, “sürekli açık kalacak. Kemer için fikri olan herkesi fikirlerini iletmelerini bekliyoruz. Bu adres tüm Kemer’indir. Buraya gelecek fikirleri tüm ilgililere paylaşılmaya devam edecektir. Dereceye giren, girmeyen fikrini Kemer için paylaşan tüm katılımcılarımızın fikirlerini ayırmaksızın kitap olarak hazırladık, her bir fikir sahibine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu kitaplardan çoğaltarak Başta Kaymakamımıza, belediye başkanımıza, siyasi parti temsilcilerine, diğer STK’na, siz değerli basınımıza dağıtacağız. Dağıtacağız ki fikirler Kemer kamuoyuna mal olsun, akabinde hayat bulsun. Yarışma sonuçları ile ilgili olarak bir etkinlik düzenleyerek yerel basınımızın da takip ettiği geniş katılımlı bir tören düzenlemek istedik. Ancak pandemi hala devam etmektedir. Ve de kış aylarında dikkatli olmamız gerekmektedir. Bu nedenle etkinlik düzenleyemedik.

KEMİAD olarak bizler de ödül alacaklar ile ödül vereceklerin bir arada olduğu bir fotoğraf karesi ile ödülleri sahiplerine takdim etmek zorunda kaldık. Pandemi döneminde özverili çalışmaları olan doktorlarımızı tekrar hatırlamak ve hatırlatmak istedik” diye konuştu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.