‘Kepez Belediyesi’ni alacağız’

SİYASET 05.01.2020 - 14:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Kepez Belediyesi’ni alacağız’

Antalya’nın nüfus olarak en büyük ilçesi Kepez’den milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen CHP ilçe başkanı Önder Kurnaz, “Kepez’in Antalya’nın unutulan ilçesi olmasını istemiyoruz. Önümüzdeki yerel Kepez Belediyesi’ni alacağız” dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, il delegeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Alyans Plaza’da gerçekleşen toplantıya  il delegeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kurnaz, İl Başkanlığı seçiminde hangi adayı destekleyeceklerini il delegeleri ve ilçe örgütüyle birlikte hareket ederek belirleyeceklerini söyledi. ‘İL BAŞKANI ÖRGÜTLE HAREKET ETMELİ’ Kurnaz, hangi il başkan adayını destekleyeceklerine Kepez’den seçilen il delegeleri ve ilçe yönetimi ile birlikte karar vereceklerini açıkladı. İl başkan adayı ve yönetiminin, parti tabanını, örgütün öneri ve isteklerini dikkate alacak  bir ekipten oluşmasını istediklerini belirten Kurnaz, “Antalya özelinde baktığımızda yerel ve genel seçimlerde partimizi iktidara taşımada il başkanı ve yönetiminin örgütle birlikte hareket etmesi büyük önem taşıyor. Parti tabanı ve örgütle birlikte hareket ederek seçimlere hazırlanan il başkanı ve yönetimi ile partimizi iktidara taşırız” dedi. ‘KEPEZ’İN SESİNİ GÜÇLÜ DUYURMALIYIZ’ CHP’nin gücünü örgütten aldığını dile getiren Kurnaz, “Destekleyeceğimiz adayı ve yönetimini örgüt olarak birlikte hareket ederek belirlersek Kepez İlçesi olarak partimizde sesimizi daha güçlü duyurmuş olacağız” ifadelerini kullandı. Kurnaz, örgütün ve il delegelerinin kabul etmeyeceği bir adayı seçimde desteklemeyeceklerinin altını çizdi. ‘UNUTULAN İLÇE OLMAK İSTEMİYORUZ’ Genel Merkez ve il yönetiminden tek isteklerinin genel seçimlerde Kepez’den bir milletvekilinin çıkarılması olduğunu söyleyen Kurnaz,  “Antalya’nın en büyük ilçesinin ilçe örgütü olarak genel seçimlerde Kepez’den milletvekili çıkarılmasını istiyoruz. Kepez’in sorunlarını çok iyi bilen bir milletvekilinin Kepez’den seçilmesi durumunda seçilen milletvekilinin Kepez Belediyesi’ni kazanmamızda çok etkili olacağını düşünüyoruz. Bizler Kepez’in Antalya’nın unutulan bir ilçesi olmasını istemiyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde örgütümüzle birlikte hareket ederek seçim çalışmalarını yürüteceğiz ve Kepez Belediyesi’ni alacağız” dedi.
Antalya’nın nüfus olarak en büyük ilçesi Kepez’den milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen CHP ilçe başkanı Önder Kurnaz, “Kepez’in Antalya’nın unutulan ilçesi olmasını istemiyoruz. Önümüzdeki yerel Kepez Belediyesi’ni alacağız” dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, il delegeleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Alyans Plaza’da gerçekleşen toplantıya  il delegeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kurnaz, İl Başkanlığı seçiminde hangi adayı destekleyeceklerini il delegeleri ve ilçe örgütüyle birlikte hareket ederek belirleyeceklerini söyledi.

‘İL BAŞKANI ÖRGÜTLE HAREKET ETMELİ’

Kurnaz, hangi il başkan adayını destekleyeceklerine Kepez’den seçilen il delegeleri ve ilçe yönetimi ile birlikte karar vereceklerini açıkladı. İl başkan adayı ve yönetiminin, parti tabanını, örgütün öneri ve isteklerini dikkate alacak  bir ekipten oluşmasını istediklerini belirten Kurnaz, “Antalya özelinde baktığımızda yerel ve genel seçimlerde partimizi iktidara taşımada il başkanı ve yönetiminin örgütle birlikte hareket etmesi büyük önem taşıyor. Parti tabanı ve örgütle birlikte hareket ederek seçimlere hazırlanan il başkanı ve yönetimi ile partimizi iktidara taşırız” dedi.

‘KEPEZ’İN SESİNİ GÜÇLÜ DUYURMALIYIZ’

CHP’nin gücünü örgütten aldığını dile getiren Kurnaz, “Destekleyeceğimiz adayı ve yönetimini örgüt olarak birlikte hareket ederek belirlersek Kepez İlçesi olarak partimizde sesimizi daha güçlü duyurmuş olacağız” ifadelerini kullandı. Kurnaz, örgütün ve il delegelerinin kabul etmeyeceği bir adayı seçimde desteklemeyeceklerinin altını çizdi.

‘UNUTULAN İLÇE OLMAK İSTEMİYORUZ’

Genel Merkez ve il yönetiminden tek isteklerinin genel seçimlerde Kepez’den bir milletvekilinin çıkarılması olduğunu söyleyen Kurnaz,  “Antalya’nın en büyük ilçesinin ilçe örgütü olarak genel seçimlerde Kepez’den milletvekili çıkarılmasını istiyoruz. Kepez’in sorunlarını çok iyi bilen bir milletvekilinin Kepez’den seçilmesi durumunda seçilen milletvekilinin Kepez Belediyesi’ni kazanmamızda çok etkili olacağını düşünüyoruz. Bizler Kepez’in Antalya’nın unutulan bir ilçesi olmasını istemiyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde örgütümüzle birlikte hareket ederek seçim çalışmalarını yürüteceğiz ve Kepez Belediyesi’ni alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.