Kepez'de 2 sokak karantina altına alındı

GÜNDEM 25.05.2020 - 15:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kepez'de 2 sokak karantina altına alındı

Antalya'nın Kepez ilçesi Baraj mahallesindeki 2 sokakta 3 ev, ev halkında Covid19 belirtileri görülmesi üzerine karantinaya alındı.

haberimizvar.net-Kepez İlçe Hıfzıssıhha Kurulu 21 Mayıs'ta 5852 ve 5853 sokaktaki iki ayrı adreste yaşayanların karantinaya alınmasının ardından dün de 5853 sokaktaki başka bir adreste ikamet edenlerin de evlerinde karantinaya alınmalarını kararlaştırıldı. Evlerin çevresinde güvenli alan oluşturuldu. Karantinaya alınanların ihtiyaçları Kepez Belediyesi'nce giderilmeye başlandı. Baraj mahallesinde son olarak karantinaya alınan evde yaşları 1,5 ile 47 arasında değişen 8 kişi yaşıyor. -  Bünyamin Tokmak
Antalya'nın Kepez ilçesi Baraj mahallesindeki 2 sokakta 3 ev, ev halkında Covid19 belirtileri görülmesi üzerine karantinaya alındı.

haberimizvar.net-Kepez İlçe Hıfzıssıhha Kurulu 21 Mayıs'ta 5852 ve 5853 sokaktaki iki ayrı adreste yaşayanların karantinaya alınmasının ardından dün de 5853 sokaktaki başka bir adreste ikamet edenlerin de evlerinde karantinaya alınmalarını kararlaştırıldı. Evlerin çevresinde güvenli alan oluşturuldu. Karantinaya alınanların ihtiyaçları Kepez Belediyesi'nce giderilmeye başlandı. Baraj mahallesinde son olarak karantinaya alınan evde yaşları 1,5 ile 47 arasında değişen 8 kişi yaşıyor.
-  Bünyamin Tokmak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.