Kepez'de futbol şöleni

SPOR 08.11.2019 - 13:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepez'de futbol şöleni

Kepez Belediyesi, Duacı Semt Spor Sahası'nda 'Bölge Okulları Sınıflar Arası Futbol Şöleni', düzenledi. Kız öğrenciler için futbol eğitimleri startının da verildiği şölenin ilk maçı da kızlar arasında yapıldı

haberimizvar.net Kepez Belediyesi tarafından hizmete açılan Duacı Semt Spor Sahası'nda 'Bölge Okulları Sınıflar Arası Futbol Şöleni' düzenlendi. Açılışa katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir ay bile dolmadan verdiği sözü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Öğrenci ve öğretmenleri de saran büyük bir enerjiyle güne başladıklarını belirten Tütüncü, “Bugüne kadar pek çok tesis yaptık. Ama biz bu tesisleri yapmakla kalmayıp, onları yaşatmak, kullanmak ve toplumsal fayda üretmek için kararlılık gösteriyoruz. Kepez Belediyesi'nin birimleri sosyal yaşamı içine alan çok önemli çalışmalar yapıyor" diye konuştu. TESİSLERDE YETENEK TARAMALARI Kız öğrencilerin organize şekilde futbol şölenine dahil olmalarını önemsediklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bütün mahalleye dinamizm getiren futbol şölenlerini, okullardaki yetenek taramalarımızla da pekiştirelim. Yetenek taramalarını da semt spor sahalarımızda yapalım" dedi. Köyden mahalleye dönüşen yerlerin ufkunun çok açık olduğuna da değinen Hakan Tütüncü, “Biz çalışmalarımızla eski köylere yeni adetler getirmeye devam edeceğiz" dedi. Konuşmasının ardından 'Bölge Okulları Sınıflar Arası Futbol Şöleni'nin açılışını yapan Başkan Tütüncü, Kepez'de kız öğrenciler içinde futbol eğitimlerinin startını verdi. Şölenin açılış karşılaşması da kız öğrenciler arasında yapıldı.
Kepez Belediyesi, Duacı Semt Spor Sahası'nda 'Bölge Okulları Sınıflar Arası Futbol Şöleni', düzenledi. Kız öğrenciler için futbol eğitimleri startının da verildiği şölenin ilk maçı da kızlar arasında yapıldı

haberimizvar.net Kepez Belediyesi tarafından hizmete açılan Duacı Semt Spor Sahası'nda 'Bölge Okulları Sınıflar Arası Futbol Şöleni' düzenlendi. Açılışa katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir ay bile dolmadan verdiği sözü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Öğrenci ve öğretmenleri de saran büyük bir enerjiyle güne başladıklarını belirten Tütüncü, “Bugüne kadar pek çok tesis yaptık. Ama biz bu tesisleri yapmakla kalmayıp, onları yaşatmak, kullanmak ve toplumsal fayda üretmek için kararlılık gösteriyoruz. Kepez Belediyesi'nin birimleri sosyal yaşamı içine alan çok önemli çalışmalar yapıyor" diye konuştu.

TESİSLERDE YETENEK TARAMALARI

Kız öğrencilerin organize şekilde futbol şölenine dahil olmalarını önemsediklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bütün mahalleye dinamizm getiren futbol şölenlerini, okullardaki yetenek taramalarımızla da pekiştirelim. Yetenek taramalarını da semt spor sahalarımızda yapalım" dedi. Köyden mahalleye dönüşen yerlerin ufkunun çok açık olduğuna da değinen Hakan Tütüncü, “Biz çalışmalarımızla eski köylere yeni adetler getirmeye devam edeceğiz" dedi. Konuşmasının ardından 'Bölge Okulları Sınıflar Arası Futbol Şöleni'nin açılışını yapan Başkan Tütüncü, Kepez'de kız öğrenciler içinde futbol eğitimlerinin startını verdi. Şölenin açılış karşılaşması da kız öğrenciler arasında yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.