Kepez'in sokaklarında koronavirüs temizliği

YEREL 18.03.2020 - 13:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kepez'in sokaklarında koronavirüs temizliği

Kepez Belediyesi, küresel bir tehdit olan koronavirüse karşı başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sokaklara taşıdı. Cadde, sokak ve çöp konteynerlerini deterjanlı sularla yıkayan ve ilaçlayan ekipler, bir yandan da cami, çocuk oyun parklarını dezenfekte ediyor.

haberimizvar.net- Koronavirüse karşı alınan önlemleri artıran Kepez Belediyesi, dezenfekte işlemlerini vatandaşların yoğun bulunduğu cadde ve sokaklarda da sürdürüyor. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde ve sokaklar deterjanlı sularla yıkanarak, dezenfekte ediliyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında çöp konteynerlerinin de önce içi ve dışı yıkanıyor, ardından virüs ve bakterilere karşı ilaçlama işlemleri yapılıyor. ÇOCUK OYUN PARKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çocuk oyun parklarında da ilaçlama ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Parklardaki banklardan zemine, çocuk oyun ekipmanlarından spor aletlerine kadar her şey dezenfekte ediliyor. Hummalı bir şekilde çalışan ekipler, koronavirüse karşı camilerde de çalışmalarını sürdürüyor. Cami içleri temizleniyor, şadırvan bölümleri de deterjanlı sularla yıkandıktan sonra dezenfekte ediliyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında başlattıkları önleyici tedbirlerin büyük titizlikle devam ettiğini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, cadde ve sokaklarda, çocuk oyun parklarında, camilerde, belediye hizmet birimlerinde dezenfekte işlemlerinin gün boyu devam ettiğini söyledi. KEPEZ'DE HER YER TEMİZLENİYOR Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, belediye hizmet birimleri ile ek hizmet binaları, okullar, kreşler, ibadethaneler, pazar yerleri, çocuk parkları başta olmak üzere tüm toplu kullanım alanlarında yoğun bir çalışma ile dezenfeksiyon işlemleri tüm hızıyla sürdürülüyor. Kepez'de dezenfekte işlemleri mesai içi, mesai sonu ve hafta sonları da vardiyalı gerçekleştiriliyor. Küresel bir tehdit olan koronavirüse karşı tedbir amaçlı önlemler alan Kepez Belediyesi, yetki ve sorumluluk alanlarındaki eğitim ve etkinlikleri de 22 Mart tarihine kadar durdurmuştu. 
Kepez Belediyesi, küresel bir tehdit olan koronavirüse karşı başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sokaklara taşıdı. Cadde, sokak ve çöp konteynerlerini deterjanlı sularla yıkayan ve ilaçlayan ekipler, bir yandan da cami, çocuk oyun parklarını dezenfekte ediyor.

haberimizvar.net- Koronavirüse karşı alınan önlemleri artıran Kepez Belediyesi, dezenfekte işlemlerini vatandaşların yoğun bulunduğu cadde ve sokaklarda da sürdürüyor. Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından cadde ve sokaklar deterjanlı sularla yıkanarak, dezenfekte ediliyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında çöp konteynerlerinin de önce içi ve dışı yıkanıyor, ardından virüs ve bakterilere karşı ilaçlama işlemleri yapılıyor.


ÇOCUK OYUN PARKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR


Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çocuk oyun parklarında da ilaçlama ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Parklardaki banklardan zemine, çocuk oyun ekipmanlarından spor aletlerine kadar her şey dezenfekte ediliyor. Hummalı bir şekilde çalışan ekipler, koronavirüse karşı camilerde de çalışmalarını sürdürüyor. Cami içleri temizleniyor, şadırvan bölümleri de deterjanlı sularla yıkandıktan sonra dezenfekte ediliyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında başlattıkları önleyici tedbirlerin büyük titizlikle devam ettiğini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, cadde ve sokaklarda, çocuk oyun parklarında, camilerde, belediye hizmet birimlerinde dezenfekte işlemlerinin gün boyu devam ettiğini söyledi.


KEPEZ'DE HER YER TEMİZLENİYOR


Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, belediye hizmet birimleri ile ek hizmet binaları, okullar, kreşler, ibadethaneler, pazar yerleri, çocuk parkları başta olmak üzere tüm toplu kullanım alanlarında yoğun bir çalışma ile dezenfeksiyon işlemleri tüm hızıyla sürdürülüyor. Kepez'de dezenfekte işlemleri mesai içi, mesai sonu ve hafta sonları da vardiyalı gerçekleştiriliyor. Küresel bir tehdit olan koronavirüse karşı tedbir amaçlı önlemler alan Kepez Belediyesi, yetki ve sorumluluk alanlarındaki eğitim ve etkinlikleri de 22 Mart tarihine kadar durdurmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.