Kepez'in YKS hazırlık kursları başladı

EĞİTİM 22.09.2019 - 12:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kepez'in YKS hazırlık kursları başladı

Kepez Belediyesi'nin üniversite hayali kuran gençlerin sınava daha iyi hazırlanabilmesi için Teomanpaşa Kurs Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı olmak üzere 2 noktada hizmete açtığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursları başladı.

Kepez Belediyesi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da yüzlerce öğrenciye üniversite kapılarını aralayacak. Kepez Belediyesi, bu yıl da ilçede 2 noktada YKS hazırlık kursları açtı. Mezun ve lise son sınıf öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği YKS kursları, Teomanpaşa Kurs Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı'ndaki dersliklerde başladı. KEPEZ'İN GURUR TABLOSU Kepez Belediyesi'nin YKS kursları açıldığı ilk yıl 120 öğrenciye, ikinci yıl 203 öğrenciye üniversite kapılarını araladı. Türkiye'nin en gözde üniversitelerini tercih eden öğrenciler, tıp, hukuk, veterinerlik, mühendislik, mimarlık, öğretmenlik, ekonomi ve finans, işletme, dış ticaret, maliye, hemşirelik, ebelik gibi sağlık alanındaki diğer bölümlere girmeye hak kazandı. ÜCRETSİZ YKS DENEME SINAVLARI Kepez Belediyesi'nin YKS kursları, yıl boyunca da öğrencilere ücretsiz deneme sınavları düzenliyor. Sınavlar, Temel Yeterlilik Testi(TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) olmak üzere 2 oturumda gerçekleştiriliyor.  
Kepez Belediyesi'nin üniversite hayali kuran gençlerin sınava daha iyi hazırlanabilmesi için Teomanpaşa Kurs Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı olmak üzere 2 noktada hizmete açtığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursları başladı.

Kepez Belediyesi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da yüzlerce öğrenciye üniversite kapılarını aralayacak. Kepez Belediyesi, bu yıl da ilçede 2 noktada YKS hazırlık kursları açtı. Mezun ve lise son sınıf öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği YKS kursları, Teomanpaşa Kurs Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı'ndaki dersliklerde başladı.

KEPEZ'İN GURUR TABLOSU

Kepez Belediyesi'nin YKS kursları açıldığı ilk yıl 120 öğrenciye, ikinci yıl 203 öğrenciye üniversite kapılarını araladı. Türkiye'nin en gözde üniversitelerini tercih eden öğrenciler, tıp, hukuk, veterinerlik, mühendislik, mimarlık, öğretmenlik, ekonomi ve finans, işletme, dış ticaret, maliye, hemşirelik, ebelik gibi sağlık alanındaki diğer bölümlere girmeye hak kazandı.

ÜCRETSİZ YKS DENEME SINAVLARI

Kepez Belediyesi'nin YKS kursları, yıl boyunca da öğrencilere ücretsiz deneme sınavları düzenliyor. Sınavlar, Temel Yeterlilik Testi(TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) olmak üzere 2 oturumda gerçekleştiriliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.