Kılıçdaroğlu Antalya’yı başkanlardan dinledi

SİYASET 13.06.2020 - 17:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kılıçdaroğlu Antalya’yı başkanlardan dinledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal ile Konyaaltı Belediye Başkanı Esen'in de katıldığı Akdeniz Bölgesi'nin CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla video konferans toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

haberimizvar.net-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akdeniz Bölgesi'nin CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla video konferans toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Antalya, Adana, Adıyaman, Burdur, Gaziantep, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye’den 32 ilçe belediye başkanı katıldı. Antalya’nın CHP’li ilçe belediye başkanları da toplantıya katılarak, koronavirüs tedbirlerine yönelik ilçede yaptıkları çalışmaları anlattı. BAŞKAN ESEN ÇALIŞMALARI ANLATTI Başkan Semih Esen, Konyaaltı’nda 1 milyon maske dağıttıklarını belirterek, Kılıçdaroğlu ve diğer belediye başkanlarına şu bilgileri verdi: “Nüfusumuzun beş katı oranında maske dağıttık. Pazar yerlerimizde gerekli tedbirleri alarak vatandaşlarımızın sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde alışverişlerini yapmaları sağladık. Halkımızın ortak kullandığı alanları sık sık dezenfekte ettik. Sokak hayvanlarımıza bu süreçte sahip çıktık. Vatandaşlarımıza evde kaldıkları süreçte kitap dağıttık. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını karşıladık. Bu süreci Büyükşehir Belediyemiz, diğer belediyelerimiz ve kamu kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışarak yönettik. Normalleşme dönemine ilişkin gerekli tedbir ve çalışmaları yaptık” dedi. BAŞKAN UYSAL PROJELERİ ANLATTI Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da toplantıyla ilgili olarak şunları kaydetti: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun düzenlediği video konferans toplantısında pandemi sürecini değerlendirdik. Toplantıda genel başkanımız ve belediye başkanlarımızla,toplumun gerçek ihtiyacına yönelik verdiğimiz hizmetleri ve projelerimizi paylaştık.” CHP LİDERİNDEN TAVSİYELER CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarından koronavirüs sürecinde ve yeni normalleşme adımları çerçevesinde yapılan proje ve çalışmalar hakkında bilgi alarak, gelecek süreçte izlenecek yol haritasını değerlendirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal ile Konyaaltı Belediye Başkanı Esen'in de katıldığı Akdeniz Bölgesi'nin CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla video konferans toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

haberimizvar.net-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akdeniz Bölgesi'nin CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla video konferans toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Antalya, Adana, Adıyaman, Burdur, Gaziantep, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye’den 32 ilçe belediye başkanı katıldı. Antalya’nın CHP’li ilçe belediye başkanları da toplantıya katılarak, koronavirüs tedbirlerine yönelik ilçede yaptıkları çalışmaları anlattı.

BAŞKAN ESEN ÇALIŞMALARI ANLATTI

Başkan Semih Esen, Konyaaltı’nda 1 milyon maske dağıttıklarını belirterek, Kılıçdaroğlu ve diğer belediye başkanlarına şu bilgileri verdi: “Nüfusumuzun beş katı oranında maske dağıttık. Pazar yerlerimizde gerekli tedbirleri alarak vatandaşlarımızın sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde alışverişlerini yapmaları sağladık. Halkımızın ortak kullandığı alanları sık sık dezenfekte ettik. Sokak hayvanlarımıza bu süreçte sahip çıktık. Vatandaşlarımıza evde kaldıkları süreçte kitap dağıttık. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını karşıladık. Bu süreci Büyükşehir Belediyemiz, diğer belediyelerimiz ve kamu kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışarak yönettik. Normalleşme dönemine ilişkin gerekli tedbir ve çalışmaları yaptık” dedi.

BAŞKAN UYSAL PROJELERİ ANLATTI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da toplantıyla ilgili olarak şunları kaydetti: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun düzenlediği video konferans toplantısında pandemi sürecini değerlendirdik. Toplantıda genel başkanımız ve belediye başkanlarımızla,toplumun gerçek ihtiyacına yönelik verdiğimiz hizmetleri ve projelerimizi paylaştık.”

CHP LİDERİNDEN TAVSİYELER

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarından koronavirüs sürecinde ve yeni normalleşme adımları çerçevesinde yapılan proje ve çalışmalar hakkında bilgi alarak, gelecek süreçte izlenecek yol haritasını değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.