Kleopatra Plajı özüne kavuştu

YEREL 24.06.2020 - 17:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kleopatra Plajı özüne kavuştu

Antalya'nın Alanya ilçesindeki ünlü Kleopatra Plajı, sıcak havayla birlikte bölge halkı ve yerleşik yabancıların akınına uğradı.

haberimizvar.net- Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre kapalı kalan, Alanya'nın dünyaca ünlü Kleopatra Plajı, normalleşme sürecinde yerli- yabancı birçok kişinin akınına uğruyor. Yerleşik yabancılar ile tatilciler ve yerli halk, güzel havanın keyfini denizde yüzerek ve plajda güneşlenerek çıkardı.   SOSYAL MESAFEYE UYULUYOR Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralının uygulandığı ve hijyen önlemlerinin alındığı plajın kalabalık olduğu gözlendi. İlçede hava sıcaklığının 30 dereceye çıkması, nem oranının yüzde 65 ölçüldüğü, deniz suyu sıcaklığının ise 25 derece olduğu belirtildi. Alanya'da yaşayan solist Aslı Ak, çok güzel bir yerde yaşadığını ve Alanya'yı herkese tavsiye ettiğini belirterek, "Hava çok güzel, deniz çok güzel, insanlar çok güzel. Tabi bir de bu koronavirüs olmasa. Turistin olmayışına üzülüyorum. Ülkem benim zaten. Daha iyi keyfini sürüyorum" dedi. 
Antalya'nın Alanya ilçesindeki ünlü Kleopatra Plajı, sıcak havayla birlikte bölge halkı ve yerleşik yabancıların akınına uğradı.

haberimizvar.net- Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre kapalı kalan, Alanya'nın dünyaca ünlü Kleopatra Plajı, normalleşme sürecinde yerli- yabancı birçok kişinin akınına uğruyor. Yerleşik yabancılar ile tatilciler ve yerli halk, güzel havanın keyfini denizde yüzerek ve plajda güneşlenerek çıkardı.

 

SOSYAL MESAFEYE UYULUYOR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralının uygulandığı ve hijyen önlemlerinin alındığı plajın kalabalık olduğu gözlendi. İlçede hava sıcaklığının 30 dereceye çıkması, nem oranının yüzde 65 ölçüldüğü, deniz suyu sıcaklığının ise 25 derece olduğu belirtildi. Alanya'da yaşayan solist Aslı Ak, çok güzel bir yerde yaşadığını ve Alanya'yı herkese tavsiye ettiğini belirterek, "Hava çok güzel, deniz çok güzel, insanlar çok güzel. Tabi bir de bu koronavirüs olmasa. Turistin olmayışına üzülüyorum. Ülkem benim zaten. Daha iyi keyfini sürüyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.