Komisyon ve Encümen üyeleri seçildi

YEREL 02.07.2020 - 12:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Komisyon ve Encümen üyeleri seçildi

Muratpaşa Belediyesi’nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, belediye kültür salonunda gerçekleştirildi.

haberimizvar.net-  Korona virüs salgını dolasıyla alınan önlemler kapsamında, meclis üyeleri salonun seyirci koltuklarına aralıklı olarak oturdu. Salona girişte meclis üyeleri, izleyiciler ve belediye çalışanlarının antiseptikle ellerini dezenfekte etmeleri sağlanırken maskesi olmayanlara da maske verildi. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açılan meclis, siyasi parti gruplarının gündem dışı konuşmalarıyla devam etti. Önergelerle birlikte 37 maddenin görüşüldüğü mecliste, Muratpaşa Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu da oylandı.   AYNI HIZLA HİZMETE DEVAM Görüşmeler sırasında Başkan Uysal, meclis başkanlığını vekil Hüseyin Sarı’ya bıraktı. Başkan Uysal, faaliyet raporunun oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından, “Emeği geçen meclis üyelerimize, çalışanlarımıza ben de çok teşekkür ediyorum. Aynı hızla, aynı ilkelerle ülkemize, şehrimize, insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.   ENCÜMEN VE KOMİSYONLAR Muratpaşa Belediyesi encümeni ve meclis komisyonlarına üye seçimlerinin de yapıldığı toplantıda encümen üyeliklerine, CHP grubunun önerisiyle Murat Şimşek, Canan Keleş ve Derya Karakoç seçildi. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuyla birlikte Planlama ve İmar Komisyonuna üye seçimlerini de yapıldığı mecliste ayrıca, 17 ihtisas komisyonu kurulması da karara bağlandı ve üye seçimleri gerçekleştirildi.   ALBAY REŞAT ÇİĞİLTEPE PARKI Muratpaşa Belediye Meclisi’nde, Büyük Taarruz sırasında Afyonkarahisar Çiğiltepe’yi yarım saat içinde alma sözünü tutamadığı için intihar eden Albay Reşat Çiğiltepe’nin adının Yüksekalan Mahallesi’nde parka verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi. İlgili gündem CHP grubunun önerisiyle komisyona sevk edilmeden doğrudan meclisçe oylanarak kabul edildi. Muratpaşa Belediyesi’nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Pazartesi yapılacak ikinci oturumla devam edecek.  
Muratpaşa Belediyesi’nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, belediye kültür salonunda gerçekleştirildi.

haberimizvar.net-  Korona virüs salgını dolasıyla alınan önlemler kapsamında, meclis üyeleri salonun seyirci koltuklarına aralıklı olarak oturdu. Salona girişte meclis üyeleri, izleyiciler ve belediye çalışanlarının antiseptikle ellerini dezenfekte etmeleri sağlanırken maskesi olmayanlara da maske verildi. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açılan meclis, siyasi parti gruplarının gündem dışı konuşmalarıyla devam etti. Önergelerle birlikte 37 maddenin görüşüldüğü mecliste, Muratpaşa Belediyesi’nin 2019 yılı faaliyet raporu da oylandı.

 

AYNI HIZLA HİZMETE DEVAM

Görüşmeler sırasında Başkan Uysal, meclis başkanlığını vekil Hüseyin Sarı’ya bıraktı. Başkan Uysal, faaliyet raporunun oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından, “Emeği geçen meclis üyelerimize, çalışanlarımıza ben de çok teşekkür ediyorum. Aynı hızla, aynı ilkelerle ülkemize, şehrimize, insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

ENCÜMEN VE KOMİSYONLAR

Muratpaşa Belediyesi encümeni ve meclis komisyonlarına üye seçimlerinin de yapıldığı toplantıda encümen üyeliklerine, CHP grubunun önerisiyle Murat Şimşek, Canan Keleş ve Derya Karakoç seçildi. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuyla birlikte Planlama ve İmar Komisyonuna üye seçimlerini de yapıldığı mecliste ayrıca, 17 ihtisas komisyonu kurulması da karara bağlandı ve üye seçimleri gerçekleştirildi.

 

ALBAY REŞAT ÇİĞİLTEPE PARKI

Muratpaşa Belediye Meclisi’nde, Büyük Taarruz sırasında Afyonkarahisar Çiğiltepe’yi yarım saat içinde alma sözünü tutamadığı için intihar eden Albay Reşat Çiğiltepe’nin adının Yüksekalan Mahallesi’nde parka verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi. İlgili gündem CHP grubunun önerisiyle komisyona sevk edilmeden doğrudan meclisçe oylanarak kabul edildi.

Muratpaşa Belediyesi’nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Pazartesi yapılacak ikinci oturumla devam edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.