KONSEM yeni döneme hazır

EĞİTİM 25.09.2019 - 11:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

KONSEM yeni döneme hazır

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi'nin (KONSEM) yeni dönem kurslarına hazır olduğunu belirterek bu dönem 30 branşta 101 kursun açılacağını söyledi

haberimizvar.net KONSEM'de yeni dönem kurslar için hazırlık çalışmaları sürüyor. KONSEM binasında temizlik ve tadilat işlemlerinde sona gelindi. Belediye Başkanı Semih Esen de KONSEM binasını gezerek, yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Esen, kurs kayıtlarına yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, bu yıl 30 branşta 101 kursun açıldığını söyledi. KURSLAR EKİM’DE BAŞLAYACAK Başkan Semih Esen, “Binalarımızı gözden geçirerek, bir takım düzenlemeler yaptık. Ekim ayında başlayacak kurslarımızda vatandaşlarımız sosyal ve kültürel yönlerini geliştirirken, mesleki alanda da yeni beceriler kazanacak. Eğitimleri alanında uzman eğitmenlerimiz verecek" dedi. KONSEM'de yeni dönemde seramik, ahşap, Rusça, resim, yağlı boya, işaret dili, bağlama, gitar, cilt bakımı, manikür, takı yapımı, fotoğrafçılık, keman, İngilizce, halk oyunları, piyano, yoga, pilates, zumba, çocuk tiyatrosu, bale, Türkçe, güreş, okçuluk, tekvando, futbol, tenis, dikiş-nakış ve fitness kursları açılacak. Başkan Semih Esen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Konyaaltı Sosyal Hizmet Merkezi ve Etüt Merkezi'nde de incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Esen, etüt merkezinde lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenci ve öğretmenlere de başarılar diledi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi'nin (KONSEM) yeni dönem kurslarına hazır olduğunu belirterek bu dönem 30 branşta 101 kursun açılacağını söyledi

haberimizvar.net KONSEM'de yeni dönem kurslar için hazırlık çalışmaları sürüyor. KONSEM binasında temizlik ve tadilat işlemlerinde sona gelindi. Belediye Başkanı Semih Esen de KONSEM binasını gezerek, yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Esen, kurs kayıtlarına yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, bu yıl 30 branşta 101 kursun açıldığını söyledi.

KURSLAR EKİM’DE BAŞLAYACAK

Başkan Semih Esen, “Binalarımızı gözden geçirerek, bir takım düzenlemeler yaptık. Ekim ayında başlayacak kurslarımızda vatandaşlarımız sosyal ve kültürel yönlerini geliştirirken, mesleki alanda da yeni beceriler kazanacak. Eğitimleri alanında uzman eğitmenlerimiz verecek" dedi. KONSEM'de yeni dönemde seramik, ahşap, Rusça, resim, yağlı boya, işaret dili, bağlama, gitar, cilt bakımı, manikür, takı yapımı, fotoğrafçılık, keman, İngilizce, halk oyunları, piyano, yoga, pilates, zumba, çocuk tiyatrosu, bale, Türkçe, güreş, okçuluk, tekvando, futbol, tenis, dikiş-nakış ve fitness kursları açılacak. Başkan Semih Esen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Konyaaltı Sosyal Hizmet Merkezi ve Etüt Merkezi'nde de incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Esen, etüt merkezinde lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenci ve öğretmenlere de başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.