KONSERVE KOYU’nda ticaret alanının ne işi var?

YEREL 16.01.2020 - 14:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

KONSERVE KOYU’nda ticaret alanının ne işi var?

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kararıyla Muratpaşa Belediyesi tarafından askıya çıkan Konserve Koyu’na ilişkin plan değişikliğinde mevut planda bulunmayan 8.50 metre yüksekliğinde yeni bir ticaret alanı planlanması dikkat çekti.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediye Meclisi’nin 01.08.2019 tarih ve 227 sayılı kararıyla ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 11.11.2019 tarih ve 664 sayılı kararıyla onaylanan ve Muratpaşa Belediyesi tarafından askıya çıkan Konserve Koyu’na ilişkin plan değişikliğinde, mevcut planda bulunmayan 8.50 metre yüksekliğinde yeni bir ticaret alanı planlandı. TEHLİKELİ ALANDA Plan değişikli ile Konserve Koyu’nun mevcut durumunda bir değişiklik yapılmayacağı söylenmesine rağmen, önceki planlarda olmayan 8.50 metre yüksekliğinde bir ticaret alanı getirilerek hem Muratpaşa, hem de Antalya Büyükşehir Belediye Meclisleri tarafından onaylandı. Konserve Koyu gibi tehlike arz eden, üniversite raporlarıyla falezlerin aşındığı ve kayma riski tespit edilen bir yerde kime ve ne için ticaret alanı kararı getirildiği merak konusu oldu.                                                             
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kararıyla Muratpaşa Belediyesi tarafından askıya çıkan Konserve Koyu’na ilişkin plan değişikliğinde mevut planda bulunmayan 8.50 metre yüksekliğinde yeni bir ticaret alanı planlanması dikkat çekti.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediye Meclisi’nin 01.08.2019 tarih ve 227 sayılı kararıyla ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 11.11.2019 tarih ve 664 sayılı kararıyla onaylanan ve Muratpaşa Belediyesi tarafından askıya çıkan Konserve Koyu’na ilişkin plan değişikliğinde, mevcut planda bulunmayan 8.50 metre yüksekliğinde yeni bir ticaret alanı planlandı.

TEHLİKELİ ALANDA

Plan değişikli ile Konserve Koyu’nun mevcut durumunda bir değişiklik yapılmayacağı söylenmesine rağmen, önceki planlarda olmayan 8.50 metre yüksekliğinde bir ticaret alanı getirilerek hem Muratpaşa, hem de Antalya Büyükşehir Belediye Meclisleri tarafından onaylandı. Konserve Koyu gibi tehlike arz eden, üniversite raporlarıyla falezlerin aşındığı ve kayma riski tespit edilen bir yerde kime ve ne için ticaret alanı kararı getirildiği merak konusu oldu.










 

 

 

 

                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.