Konuksever Büyükşehir’i karıştırdı

KULİS 14.09.2019 - 14:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Konuksever Büyükşehir’i karıştırdı

Konuksever AVM’nin tekrar gündeme gelmesine tepki gösteren Başkan Böcek’in Cansel Çevikol Tuncer ve İmar Daire Başkanı Hüsamettin Elmas’a kızdığı ileri sürüldü. CHP grubu Büyükşehir meclisinden sonra ikinci kez toplanarak konuyu tartıştı

haberimizvar.net Kamuoyunun tepkisiyle yapımına uzun süredir geçit vermeyen Antalya’nın Konuksever Mahallesi’ne AVM projesinin kaşla göz arasında Büyükşehir Belediye Meclisi’ne getirilmesi ortalığı karıştırdı. Konuksever AVM projesinin yeniden hortlatıldığını Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısından bir önceki gece haber sitemizde gündeme getirdik. Haberin yayınlandığı dakikalardan itibaren hızlı bir tepki ve telefon trafiği oluştu. Konuksever AVM planlaması Büyükşehir Meclisi öncesi toplanan CHP grubunun da bir numaralı gündemiydi. BÖCEK: BENİM NİYE HABERİM YOK? Konuksever AVM’nin gündeme alınmasına tepki gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, “Bundan benim niye haberim yok? Siz bu işleri nasıl takip ediyorsunuz? Beni bitirmek mi istiyorsunuz?” diye Başdanışman Cansel Çevikol Tuncer ile İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Hüsamettin Elmas’a kızdığı aktarıldı. CHP grup toplantısında Konuksever AVM planlarının tekrar İmar ve Şehircilik Dairesi’ne gönderilmesine karar verilirken, diğer partilerin grup sözcüleriyle de görüşmeler yapıldı. CHP GRUBU İKİNCİ KEZ TOPLANDI Konuksever krizi bu kadarla da sınırlı kalmadı. Büyükşehir Belediye Meclisi ve ASAT genel kurulundan sonra tekrar CHP grup toplantısı yapıldı. Bu olağanüstü grup toplantısında Konuksever AVM ve Büyükşehir’de atamalar gündeme geldi. Başkan Muhittin Böcek atamalar konusunda çalışıldığını söyleyerek zaman istedi.
Konuksever AVM’nin tekrar gündeme gelmesine tepki gösteren Başkan Böcek’in Cansel Çevikol Tuncer ve İmar Daire Başkanı Hüsamettin Elmas’a kızdığı ileri sürüldü. CHP grubu Büyükşehir meclisinden sonra ikinci kez toplanarak konuyu tartıştı

haberimizvar.net Kamuoyunun tepkisiyle yapımına uzun süredir geçit vermeyen Antalya’nın Konuksever Mahallesi’ne AVM projesinin kaşla göz arasında Büyükşehir Belediye Meclisi’ne getirilmesi ortalığı karıştırdı. Konuksever AVM projesinin yeniden hortlatıldığını Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısından bir önceki gece haber sitemizde gündeme getirdik. Haberin yayınlandığı dakikalardan itibaren hızlı bir tepki ve telefon trafiği oluştu. Konuksever AVM planlaması Büyükşehir Meclisi öncesi toplanan CHP grubunun da bir numaralı gündemiydi.

BÖCEK: BENİM NİYE HABERİM YOK?

Konuksever AVM’nin gündeme alınmasına tepki gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, “Bundan benim niye haberim yok? Siz bu işleri nasıl takip ediyorsunuz? Beni bitirmek mi istiyorsunuz?” diye Başdanışman Cansel Çevikol Tuncer ile İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Hüsamettin Elmas’a kızdığı aktarıldı. CHP grup toplantısında Konuksever AVM planlarının tekrar İmar ve Şehircilik Dairesi’ne gönderilmesine karar verilirken, diğer partilerin grup sözcüleriyle de görüşmeler yapıldı.

CHP GRUBU İKİNCİ KEZ TOPLANDI

Konuksever krizi bu kadarla da sınırlı kalmadı. Büyükşehir Belediye Meclisi ve ASAT genel kurulundan sonra tekrar CHP grup toplantısı yapıldı. Bu olağanüstü grup toplantısında Konuksever AVM ve Büyükşehir’de atamalar gündeme geldi. Başkan Muhittin Böcek atamalar konusunda çalışıldığını söyleyerek zaman istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.