Konyaaltı’nın Lig hazırlığı sürüyor

GÜNDEM 21.09.2020 - 14:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Konyaaltı’nın Lig hazırlığı sürüyor

Bu yıl Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele edecek Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

haberimizvar.net-  Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin yeni takımı Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, antrenmanlarını Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu'nda sürdürüyor. Takımın Başantrenörü Birol Ünsal kontrolünde gerçekleştirilen antrenmanda, tempo yükseliyor. Takım, ligin başlamasına kısa süre kalması nedeniyle günde tek idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Başantrenör Birol Ünsal, 2020-2021 sezonunun tüm takımlara sağlık, sakatsızlık ve başarılı bir sezon olması temennisinde bulundu. Ünsal, “Konyaaltı Belediyesi olarak yeni bir takımız. Çok kısa sürede takım kurup, oyuncu transferi yaptık. Konyaaltı Belediyesi'nin tarihinde ilk kadın takımını oluşturduk, bu takımın amacı Süper Lig'de üst sıralarda oynayan bir takım olmak. Türk hentboluna yeni sporcular yetiştirmek istiyoruz. Antalya'yı, Konyaaltı'nı en iyi şekilde tanıtabilmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımın kurulmasındaki en büyük amacımız Antalya'nın genç sporcularına, gelecek vaat eden sporculara sahip çıkmak. Yıldız, küçük milli takımın altyapısının 3'te 1'ine yakını bu sporculardan oluşuyor” diye konuştu. İLK MAÇ MURATPAŞA İLE Antrenör Birol Ünsal, sezonun ilk maçında iki Antalya takımının karşı karşıya geleceğini belirterek, “İlk maçımızı Muratpaşa Belediyesi ile oynayacağız. Güzel ve keyifli bir maç olacağına inanıyorum. Her iki takıma da başarılar dilerim. Biz de elimizden geleni yaparak, hentbol ligine renk katacağız" diye konuştu. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ligin yeni takımı olmalarına rağmen iyi bir kadro kurduklarına dikkati çekerek, “Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımımız ilk yılında ligin önemli takımlarından biri olduğunu gösterecek. Genç ve gelecek vaat eden bir kadromuz var. Şehrimizden genç ve yetenekli sporcuları Türk sporuna kazandırmak istiyoruz. Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dilerim" dedi. 
Bu yıl Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele edecek Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

haberimizvar.net-  Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin yeni takımı Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, antrenmanlarını Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu'nda sürdürüyor. Takımın Başantrenörü Birol Ünsal kontrolünde gerçekleştirilen antrenmanda, tempo yükseliyor. Takım, ligin başlamasına kısa süre kalması nedeniyle günde tek idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Başantrenör Birol Ünsal, 2020-2021 sezonunun tüm takımlara sağlık, sakatsızlık ve başarılı bir sezon olması temennisinde bulundu. Ünsal, “Konyaaltı Belediyesi olarak yeni bir takımız. Çok kısa sürede takım kurup, oyuncu transferi yaptık. Konyaaltı Belediyesi'nin tarihinde ilk kadın takımını oluşturduk, bu takımın amacı Süper Lig'de üst sıralarda oynayan bir takım olmak. Türk hentboluna yeni sporcular yetiştirmek istiyoruz. Antalya'yı, Konyaaltı'nı en iyi şekilde tanıtabilmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımın kurulmasındaki en büyük amacımız Antalya'nın genç sporcularına, gelecek vaat eden sporculara sahip çıkmak. Yıldız, küçük milli takımın altyapısının 3'te 1'ine yakını bu sporculardan oluşuyor” diye konuştu.

İLK MAÇ MURATPAŞA İLE
Antrenör Birol Ünsal, sezonun ilk maçında iki Antalya takımının karşı karşıya geleceğini belirterek, “İlk maçımızı Muratpaşa Belediyesi ile oynayacağız. Güzel ve keyifli bir maç olacağına inanıyorum. Her iki takıma da başarılar dilerim. Biz de elimizden geleni yaparak, hentbol ligine renk katacağız" diye konuştu. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ligin yeni takımı olmalarına rağmen iyi bir kadro kurduklarına dikkati çekerek, “Konyaaltı Belediyesi Kadın Hentbol Takımımız ilk yılında ligin önemli takımlarından biri olduğunu gösterecek. Genç ve gelecek vaat eden bir kadromuz var. Şehrimizden genç ve yetenekli sporcuları Türk sporuna kazandırmak istiyoruz. Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dilerim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.