Konyaaltı Toros Kreşi'nde ilk ders heyecanı

YAŞAM 21.09.2020 - 15:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Konyaaltı Toros Kreşi'nde ilk ders heyecanı

Konyaaltı Belediyesi'nin yeni açtığı Toros Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde ilk ders heyecanı yaşandı.

haberimizvar.net-Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in eğitim projeleri arasında yer alan mahallelerdeki çocuk kreşlerinin 3'üncüsü, Toros Mahallesi'nde hayata geçti. Uncalı ve Gürsu kreşlerinden sonra açılan Konyaaltı Belediyesi Toros Çocuk Kreşi ve Bakımevi, yeni dönemde ilk kez kapılarını öğrencilere açtı. 100 öğrenci kapasiteli kreş, pandemi koşulları nedeniyle 53 öğrenci ile eğitime başladı. Sınıflarda pandemi koşulları dikkate alınarak düzenleme yapıldı. Kreş girişinde ateşi ölçülen minikler, ilk kez ailelerinden ayrılmanın heyecanını yaşadı. Ders başı yapan öğrenciler, ilk günlerinde keyifli dakikalar yaşadı. SINIFLARDA ÖĞRENCİ SAYISI AZALTILDI Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim projelerine büyük önem verdiklerini söyledi. Mahallelere kreş açılması yönünden yoğun talep aldıklarını belirten Başkan Esen, şöyle konuştu: “3'üncü kreşimizi Toros Mahallesi'nde yaptık. İlerleyen süreçte başka mahallelerimizde kreşler açmayı planlıyoruz. Yeni eğitim öğretimiz tüm öğrencilerimize ve halkımıza hayırlı olsun. Bu yıl salgın nedeniyle kreşlerimizdeki öğrenci sayılarımızı azalttık. Üç kreşimizi de hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun düzenledik. Öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve keyifli bir eğitim dönemi diliyorum" dedi.  
Konyaaltı Belediyesi'nin yeni açtığı Toros Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nde ilk ders heyecanı yaşandı.

haberimizvar.net-Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in eğitim projeleri arasında yer alan mahallelerdeki çocuk kreşlerinin 3'üncüsü, Toros Mahallesi'nde hayata geçti. Uncalı ve Gürsu kreşlerinden sonra açılan Konyaaltı Belediyesi Toros Çocuk Kreşi ve Bakımevi, yeni dönemde ilk kez kapılarını öğrencilere açtı. 100 öğrenci kapasiteli kreş, pandemi koşulları nedeniyle 53 öğrenci ile eğitime başladı. Sınıflarda pandemi koşulları dikkate alınarak düzenleme yapıldı. Kreş girişinde ateşi ölçülen minikler, ilk kez ailelerinden ayrılmanın heyecanını yaşadı. Ders başı yapan öğrenciler, ilk günlerinde keyifli dakikalar yaşadı.


SINIFLARDA ÖĞRENCİ SAYISI AZALTILDI


Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, eğitim projelerine büyük önem verdiklerini söyledi. Mahallelere kreş açılması yönünden yoğun talep aldıklarını belirten Başkan Esen, şöyle konuştu:


“3'üncü kreşimizi Toros Mahallesi'nde yaptık. İlerleyen süreçte başka mahallelerimizde kreşler açmayı planlıyoruz. Yeni eğitim öğretimiz tüm öğrencilerimize ve halkımıza hayırlı olsun. Bu yıl salgın nedeniyle kreşlerimizdeki öğrenci sayılarımızı azalttık. Üç kreşimizi de hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun düzenledik. Öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve keyifli bir eğitim dönemi diliyorum" dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.