Koparıcı'nın mutlu günü

YAŞAM 04.07.2020 - 14:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Koparıcı'nın mutlu günü

AKP Demre İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, ziraat mühendisi oğlu Turgut Can Koparıcı’yı bankacı Leyla Gökçeoğlu ile evlendirdi.

Haberimizvar.net - Emine- Mehmet Koparıcı çiftinin ziraat mühendisi oğlu Turgut Can Koparıcı ile Düriye-İsmet Gökçeoğlu çiftinin bankacı kızları Leyla Gökçeoğlu'nun nikahını, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya kıydı. Nikah, koronavirüs önlemleri kapsamında Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda kıyıldı. Gelin Leyla Gökçeoğlu'nun nikah şahitliğini kız arkadaşları Ayşe Günay ve Leyla Topuz, damat Turgut Can Koparıcı'nın nikah şahitliğini Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve arkadaşı Mehmet Aslaner yaptı. NİKAHI BAŞKAN KOCAKAYA KIYDI Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, evlenme cüzdanını gelin Leyla Gökçeoğlu'na verdi. Az sayıda kişinin katıldığı nikah töreninde konuşan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Genç çiftleri kutlayarak sizlere mutlu bir yaşam diliyorum. Demre'nin yetişmiş iki genci olarak, sizlerin ilçemize ve ülkemize kazandıracağız çok şeyler var. İki aileyi de kutluyorum" dedi. Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu da genç çifti kutlayarak, "Örnek bir aile olmanızı diliyorum. Sizleri ve ailelerinizi kutluyorum" dedi. HABER MERKEZİ
AKP Demre İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, ziraat mühendisi oğlu Turgut Can Koparıcı’yı bankacı Leyla Gökçeoğlu ile evlendirdi.

Haberimizvar.net - Emine- Mehmet Koparıcı çiftinin ziraat mühendisi oğlu Turgut Can Koparıcı ile Düriye-İsmet Gökçeoğlu çiftinin bankacı kızları Leyla Gökçeoğlu'nun nikahını, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya kıydı. Nikah, koronavirüs önlemleri kapsamında Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda kıyıldı. Gelin Leyla Gökçeoğlu'nun nikah şahitliğini kız arkadaşları Ayşe Günay ve Leyla Topuz, damat Turgut Can Koparıcı'nın nikah şahitliğini Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve arkadaşı Mehmet Aslaner yaptı.

NİKAHI BAŞKAN KOCAKAYA KIYDI

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, evlenme cüzdanını gelin Leyla Gökçeoğlu'na verdi. Az sayıda kişinin katıldığı nikah töreninde konuşan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Genç çiftleri kutlayarak sizlere mutlu bir yaşam diliyorum. Demre'nin yetişmiş iki genci olarak, sizlerin ilçemize ve ülkemize kazandıracağız çok şeyler var. İki aileyi de kutluyorum" dedi. Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu da genç çifti kutlayarak, "Örnek bir aile olmanızı diliyorum. Sizleri ve ailelerinizi kutluyorum" dedi. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.