Korkuteli İlçe Başkanı Kavuk oldu

SİYASET 30.05.2020 - 13:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Korkuteli İlçe Başkanı Kavuk oldu

Gelecek Partisi'nin Antalya'daki teşkilatlanması hızla devam ediyor. İlçe başkanlarının atamalarına Korkuteli de eklendi.

Haberimizvar.net -  Gelecek Partisi'nin Antalya'daki teşkilatlanması başarıyla devam ediyor. Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, Korkuteli'ne Gökhan Kavuk'un atandığını açıkladı. Yeni kurulmalarına rağmen halkın teveccühünün kendilerini memnun ettiğini belirten Başkan Demir, üye sayılarının gün geçtikçe arttığını ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile birlikte ülkenin geleceğini inşaa edeceklerini söyledi.  
Gelecek Partisi'nin Antalya'daki teşkilatlanması hızla devam ediyor. İlçe başkanlarının atamalarına Korkuteli de eklendi.

Haberimizvar.net - 

Gelecek Partisi'nin Antalya'daki teşkilatlanması başarıyla devam ediyor. Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, Korkuteli'ne Gökhan Kavuk'un atandığını açıkladı. Yeni kurulmalarına rağmen halkın teveccühünün kendilerini memnun ettiğini belirten Başkan Demir, üye sayılarının gün geçtikçe arttığını ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile birlikte ülkenin geleceğini inşaa edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.