Korkuteli’nde Çıldır Elmalı’da Aydın

SİYASET 18.12.2019 - 18:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Korkuteli’nde Çıldır Elmalı’da Aydın

CHP Antalya’nın ilçe kongreleri sürüyor. Bugün Korkuteli’nde yapılan tek adaylı kongrede Yıldıray Çıldır, Elmalı Şakir Aydın yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

haberimizvar.net-CHP Antalya ilçe kongreleri geçtiğimiz Pazar günü Kaş İlçe Kongresi ile start aldı. Kongre takvimine göre Gazipaşa’da yapılan kongrenin ardından bugün de Korkuteli ve Elmalı’da ilçe kongreleri yapıldı. Mevcut başkanların yeniden aday olduğu tek adaylı kongrelerde Korkuteli’nde Yıldıray Çıldır, Elmalı’da Şakir aydın yeniden ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi. YOĞUN KATILIM Partililerin yoğun katılım gösterdiği kongrelere katılan CHP İl Başkannı Ahmet Kumbul, ilçe başkanlarına başarı dileklerini iletti. Kumbul, Korkuteli İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Korkuteli ilçe Kongremizi büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Öncelikle geçtiğimiz dönemde, hem Korkuteli’nde hem de Antalya’nın 19 İlçesinde ve Türkiye’nin 81 ilinde görev yapan, Antalya’mızı ve diğer Büyükşehir Belediyeleri kazanmamızda katkısı olan tüm yöneticilerimize ve ilçe örgütlerimize teşekkür etmek istiyorum. BELEDİYELERİ BİRLİKTE KAZANDIK Antalya Büyükşehir Belediyesini ve ilçe belediyeleri kazanmamızda tüm örgütümüzün ve demokrasiden, özgürlükten, insan haklarından yana olan herkesin büyük katkısı vardır. Korkuteli kongremiz hayırlı olsun. Bu süreçte kazanacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yeni ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle Türkiye'de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına hepbirlikte emek vereceğiz. Aktif görevde olsun olmasın bu durum herkes için geçerli olacaktır.   İKTİDAR YERELDEN GEÇİYOR Şunu söylemek istiyorum; belediyeleri hep beraber kazandık ve biliyoruz ki genel iktidara giden yol, yerel iktidardan ve belediye başkanlarımızın saha çalışmalarından geçmektedir. Örgüt olarak hepimiz belediye başkanlarımıza yardımcı olacağız. Belediye başkanlarımızın yapmış olduğu icraatları sahada anlatacağız.. Belediye başkanlarınızda örgütümüzü ön planda tutarak destek verecek ve bu çalışmalar bizleri iktidara taşıyacaktır. DELEGE OLMAK MİLLETVEKİLİ OLMAKTAN ZORDUR Bizim partide delege olmak milletvekili olmak kadar zordur. Sandık kurulur, bütün üyeler gelir, herkes kendini ifade eder ve parti içi demokrasiye en uygun şekilde bir seçim yapılır. Delege seçimlerimizi Türkiye’nin her yerinde tamamladık ve ilçe kongrelerimize başladık. GENÇ KADRO MEMNUN EDİYOR Korkuteli’nde bu kadar kalabalığı, bu genç kadroyla burada görmek beni ayrıca memnun etti. Ekipçi ve grupçu tavrın kimseye bir faydası yok. Bizde Antalya’da bu seçimi resmi ittifak yaptığımız partililerin oyları İle kazandık. Kamuoyunda belediye seçimleri bir başarısızlıkmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Çeşitli toplantılarda böyle bir hava var. 65 YIL SONRA KUMLUCA’YI KAZANDIK Antalya’daki seçimlerde bugüne kadar en fazla 19 ilçemizden 5’ini kazandık. Biz bugün 12 ilçede aday gösterdik ve 8 ilçeyi kazandık. 63 yıl sonra Finike’yi 65 yıl Kumluca’yı ve Büyükşehir Belediyesini kazandık. Bu duygu ve düşüncelerle aday olan arkadaşımıza yeni döneminde başarılar dilerim.” 
CHP Antalya’nın ilçe kongreleri sürüyor. Bugün Korkuteli’nde yapılan tek adaylı kongrede Yıldıray Çıldır, Elmalı Şakir Aydın yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

haberimizvar.net-CHP Antalya ilçe kongreleri geçtiğimiz Pazar günü Kaş İlçe Kongresi ile start aldı. Kongre takvimine göre Gazipaşa’da yapılan kongrenin ardından bugün de Korkuteli ve Elmalı’da ilçe kongreleri yapıldı. Mevcut başkanların yeniden aday olduğu tek adaylı kongrelerde Korkuteli’nde Yıldıray Çıldır, Elmalı’da Şakir aydın yeniden ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

YOĞUN KATILIM

Partililerin yoğun katılım gösterdiği kongrelere katılan CHP İl Başkannı Ahmet Kumbul, ilçe başkanlarına başarı dileklerini iletti. Kumbul, Korkuteli İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Korkuteli ilçe Kongremizi büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Öncelikle geçtiğimiz dönemde, hem Korkuteli’nde hem de Antalya’nın 19 İlçesinde ve Türkiye’nin 81 ilinde görev yapan, Antalya’mızı ve diğer Büyükşehir Belediyeleri kazanmamızda katkısı olan tüm yöneticilerimize ve ilçe örgütlerimize teşekkür etmek istiyorum.

BELEDİYELERİ BİRLİKTE KAZANDIK

Antalya Büyükşehir Belediyesini ve ilçe belediyeleri kazanmamızda tüm örgütümüzün ve demokrasiden, özgürlükten, insan haklarından yana olan herkesin büyük katkısı vardır. Korkuteli kongremiz hayırlı olsun. Bu süreçte kazanacak olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yeni ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimizle Türkiye'de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına hepbirlikte emek vereceğiz. Aktif görevde olsun olmasın bu durum herkes için geçerli olacaktır.

 

İKTİDAR YERELDEN GEÇİYOR

Şunu söylemek istiyorum; belediyeleri hep beraber kazandık ve biliyoruz ki genel iktidara giden yol, yerel iktidardan ve belediye başkanlarımızın saha çalışmalarından geçmektedir. Örgüt olarak hepimiz belediye başkanlarımıza yardımcı olacağız. Belediye başkanlarımızın yapmış olduğu icraatları sahada anlatacağız.. Belediye başkanlarınızda örgütümüzü ön planda tutarak destek verecek ve bu çalışmalar bizleri iktidara taşıyacaktır.

DELEGE OLMAK MİLLETVEKİLİ OLMAKTAN ZORDUR

Bizim partide delege olmak milletvekili olmak kadar zordur. Sandık kurulur, bütün üyeler gelir, herkes kendini ifade eder ve parti içi demokrasiye en uygun şekilde bir seçim yapılır. Delege seçimlerimizi Türkiye’nin her yerinde tamamladık ve ilçe kongrelerimize başladık.

GENÇ KADRO MEMNUN EDİYOR

Korkuteli’nde bu kadar kalabalığı, bu genç kadroyla burada görmek beni ayrıca memnun etti. Ekipçi ve grupçu tavrın kimseye bir faydası yok. Bizde Antalya’da bu seçimi resmi ittifak yaptığımız partililerin oyları İle kazandık. Kamuoyunda belediye seçimleri bir başarısızlıkmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Çeşitli toplantılarda böyle bir hava var.

65 YIL SONRA KUMLUCA’YI KAZANDIK

Antalya’daki seçimlerde bugüne kadar en fazla 19 ilçemizden 5’ini kazandık. Biz bugün 12 ilçede aday gösterdik ve 8 ilçeyi kazandık. 63 yıl sonra Finike’yi 65 yıl Kumluca’yı ve Büyükşehir Belediyesini kazandık. Bu duygu ve düşüncelerle aday olan arkadaşımıza yeni döneminde başarılar dilerim.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.