KPSS Ortaöğretim Sınavı başladı

EĞİTİM 22.11.2020 - 12:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

KPSS Ortaöğretim Sınavı başladı

KPSS Ortaöğretim Sınavı, tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da başladı.

haberimizvar.net-Saat 10.15’te başlayan sınav öncesinde adaylar, sınavın yapılacağı okula en son 10.00’da giriş yapabildi. Antalya’da adaylara sınava girmeden önce maske ve ıslak mendil verildi. Görevlilerin koronavirüse karşı önlem olarak özel kıyafetlerle adayları karşıladığı sınav, belirtilen saatte başladı. KPSS Lİsans, Önlisans oturumları ise daha önce yapılmıştı. Sınav merkezlerine ulaşım saatlerinde 81 ilin tamamında sokağa çıkma yasağı geçerli oldu. Sınav belgesini yetkililere ibraz eden kişiler ve refakatçileri, yasaktan muaf tutuldu.
KPSS Ortaöğretim Sınavı, tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da başladı.

haberimizvar.net-Saat 10.15’te başlayan sınav öncesinde adaylar, sınavın yapılacağı okula en son 10.00’da giriş yapabildi. Antalya’da adaylara sınava girmeden önce maske ve ıslak mendil verildi. Görevlilerin koronavirüse karşı önlem olarak özel kıyafetlerle adayları karşıladığı sınav, belirtilen saatte başladı.

KPSS Lİsans, Önlisans oturumları ise daha önce yapılmıştı. Sınav merkezlerine ulaşım saatlerinde 81 ilin tamamında sokağa çıkma yasağı geçerli oldu. Sınav belgesini yetkililere ibraz eden kişiler ve refakatçileri, yasaktan muaf tutuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.