KUTSO Başkanı Günay, aday olmayacak

TURİZM 13.11.2019 - 14:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

KUTSO Başkanı Günay, aday olmayacak

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, KUTSO genel kurulunda yeniden aday olmayacağını açıkladı

haberimizvar.net KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Finike'de basın mensuplarıyla bir araya gelerek bölge gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. KUTSO Başkan Yardımcısı Bayram Karagül, KUTSO Genel Sekreteri Mesut Bakar'ın eşlik ettiği toplantıda bölge sorunları ve siyaset konuşuldu. Sohbet sırasında gazetecilerin, yeniden aday olacak mısınız?' sorusuna "Hayır" diyerek yanıtlayan KUTSO Başkanı Murat Günay, "Bu konuda büyük konuşuyorum ve kesinlikle aday olmayacağım" dedi. İKİ DÖNEMDEN SONRASI FAZLA Siyasette ve sivil toplum kuruluşu temsilciliklerinde iki dönemden sonrasının fazla olduğunu belirten Günay, "Benim düşünceme göre tüm makamlar için üçüncü döneme karşıyım. Bir dönemin az olduğunu iki dönemin iyi olduğunu düşünüyorum. Liderlerin en başarılı oldukları dönem de iki dönemdir zaten" dedi. KUTSO başkanlığını bıraktıktan sonra siyasete de girmeyeceğini belirten Günay, "Ne Ankara'da ne Antalya'da ne de Kumluca'da büyük konuşmayayım ama siyaset yapmayı düşünmüyorum. Benim gönlümden geçen bizim bir ekibimiz var odada. Benden sonraki dönemde o ekibin içinden biri olsun. Nitelikli pırıl pırıl gençler. Liderlik akademisi veriyoruz odada. Biraz daha hayata hazırlayalım diye. Siyasette hep aynı isimler geliyor akılımıza, bir yerlere aday olan. Hep aynı adamlar" diye konuştu. Aktif çalışan genç girişimciler oluşturduklarını anlatan Murat Hüdavendigar Günay, "Genç girişimciler aktif çalışıyor. Kadın girişimcilerimiz aktif çalışıyor. Onlara eğitimler de verdik. Onların siyasette aktif olması için elimden geleni yapacağım. Sırf siyaset yapmak için ya da kendileri için siyaset yapanlar değil, siyaseti toplum için yapanlar, ben değil biz diyen insanlar bölgemizde yönetici olsun, siyasette aktif olsun diye bir düşüncem var. Bundan sonraki misyonum bu olabilir" dedi.
Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, KUTSO genel kurulunda yeniden aday olmayacağını açıkladı

haberimizvar.net KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Finike'de basın mensuplarıyla bir araya gelerek bölge gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. KUTSO Başkan Yardımcısı Bayram Karagül, KUTSO Genel Sekreteri Mesut Bakar'ın eşlik ettiği toplantıda bölge sorunları ve siyaset konuşuldu. Sohbet sırasında gazetecilerin, yeniden aday olacak mısınız?' sorusuna "Hayır" diyerek yanıtlayan KUTSO Başkanı Murat Günay, "Bu konuda büyük konuşuyorum ve kesinlikle aday olmayacağım" dedi.

İKİ DÖNEMDEN SONRASI FAZLA

Siyasette ve sivil toplum kuruluşu temsilciliklerinde iki dönemden sonrasının fazla olduğunu belirten Günay, "Benim düşünceme göre tüm makamlar için üçüncü döneme karşıyım. Bir dönemin az olduğunu iki dönemin iyi olduğunu düşünüyorum. Liderlerin en başarılı oldukları dönem de iki dönemdir zaten" dedi. KUTSO başkanlığını bıraktıktan sonra siyasete de girmeyeceğini belirten Günay, "Ne Ankara'da ne Antalya'da ne de Kumluca'da büyük konuşmayayım ama siyaset yapmayı düşünmüyorum. Benim gönlümden geçen bizim bir ekibimiz var odada. Benden sonraki dönemde o ekibin içinden biri olsun. Nitelikli pırıl pırıl gençler. Liderlik akademisi veriyoruz odada. Biraz daha hayata hazırlayalım diye. Siyasette hep aynı isimler geliyor akılımıza, bir yerlere aday olan. Hep aynı adamlar" diye konuştu. Aktif çalışan genç girişimciler oluşturduklarını anlatan Murat Hüdavendigar Günay, "Genç girişimciler aktif çalışıyor. Kadın girişimcilerimiz aktif çalışıyor. Onlara eğitimler de verdik. Onların siyasette aktif olması için elimden geleni yapacağım. Sırf siyaset yapmak için ya da kendileri için siyaset yapanlar değil, siyaseti toplum için yapanlar, ben değil biz diyen insanlar bölgemizde yönetici olsun, siyasette aktif olsun diye bir düşüncem var. Bundan sonraki misyonum bu olabilir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.