Laf kalabalığı yaptı

GÜNDEM 06.02.2020 - 16:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Laf kalabalığı yaptı

Muhittin Böcek’in Konyaaltı sahiliyle ilgili iddialarına cevap vermek yerine demagoji yapmayı tercih eden Türel, “Yalan ve iftiralarına devam ediyor” dedi. ‘Bay Böcek’ diye hitap eden Türel, “Yargıda da, televizyonda da hesaplaşmaya hazırım” mesajı verdi.

haberimizvar.net- Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptaliyle ilgili basın toplantısı yapıp Antalya’nın geleceğinin 28 yıllığına ipotek altına alındığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e selefi Menderes Türel’den jet yanıt geldi. Böcek’in iddialarının hiç birine yanıt vermeyen Türel, “Geçen dönemle ilgili seninle yargıda, televizyonlarda, her yerde hesaplaşmaya hazırım” dedi. Başkan Muhittin Böcek’e “Bay Böcek” diye hitap eden Türel, “Bugün yine konuşmuş. 10 parmağında 10 kara. Hem devri sabık yapmayacağım diyor, hem de yalan ve iftiralarına devam ediyor” ifadelerini kullandı. ‘ÇOK KONUŞMA, GEREKENİ YAP’ Türel sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayı şöyle sürdürdü: “Yetki sende, davul da, tokmak da senin elinde. Varsa bir yanlış ver savcılığa hesaplaşalım. Laf çok, icraat yok. Gerekeni yap, çok konuşma. Bizim dönemde yapılan pırlanta değerindeki hizmetlerimizi karalamaya çalışmaktan başka yaptığın bir tane basın toplantısı yok.  Keşke senden Antalya’nın şurasına şu hizmeti yapacağım diye duysak da dişimizi kırsak”. ‘TELEVİZYONDA HESAPLAŞALIM’ Kendi dönemiyle ilgili olarak Muhittin Böcek’le yargıda, televizyonlarda, her yerde hesaplaşmaya hazır olduğunu söyleyen Türel, “Ama hayatın kaçak güreşmekle geçti, yine aynısını yapıyorsun.  Bir kere daha söylüyorum: Geçen dönemle uğraşacağına Antalya ile uğraşsan belki güzel şehrimize bir çivi çakarsın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Hodri meydan” dedi. 
Muhittin Böcek’in Konyaaltı sahiliyle ilgili iddialarına cevap vermek yerine demagoji yapmayı tercih eden Türel, “Yalan ve iftiralarına devam ediyor” dedi. ‘Bay Böcek’ diye hitap eden Türel, “Yargıda da, televizyonda da hesaplaşmaya hazırım” mesajı verdi.

haberimizvar.net- Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptaliyle ilgili basın toplantısı yapıp Antalya’nın geleceğinin 28 yıllığına ipotek altına alındığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e selefi Menderes Türel’den jet yanıt geldi. Böcek’in iddialarının hiç birine yanıt vermeyen Türel, “Geçen dönemle ilgili seninle yargıda, televizyonlarda, her yerde hesaplaşmaya hazırım” dedi. Başkan Muhittin Böcek’e “Bay Böcek” diye hitap eden Türel, “Bugün yine konuşmuş. 10 parmağında 10 kara. Hem devri sabık yapmayacağım diyor, hem de yalan ve iftiralarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

‘ÇOK KONUŞMA, GEREKENİ YAP’

Türel sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayı şöyle sürdürdü: “Yetki sende, davul da, tokmak da senin elinde. Varsa bir yanlış ver savcılığa hesaplaşalım. Laf çok, icraat yok. Gerekeni yap, çok konuşma. Bizim dönemde yapılan pırlanta değerindeki hizmetlerimizi karalamaya çalışmaktan başka yaptığın bir tane basın toplantısı yok.  Keşke senden Antalya’nın şurasına şu hizmeti yapacağım diye duysak da dişimizi kırsak”.

‘TELEVİZYONDA HESAPLAŞALIM’

Kendi dönemiyle ilgili olarak Muhittin Böcek’le yargıda, televizyonlarda, her yerde hesaplaşmaya hazır olduğunu söyleyen Türel, “Ama hayatın kaçak güreşmekle geçti, yine aynısını yapıyorsun.  Bir kere daha söylüyorum: Geçen dönemle uğraşacağına Antalya ile uğraşsan belki güzel şehrimize bir çivi çakarsın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Hodri meydan” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.