Levi, lider olmayı anlatacak

YAŞAM 16.10.2019 - 15:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Levi, lider olmayı anlatacak

Eğitmen Nesim Levi, Vektör Akademi öncülüğünde ‘Hayranlık Uyandıran Lider Olmak İster Misiniz?’ konulu eğitim vermek için Antalya’ya geliyor

haberimizvar.net Liderlik, değişimi yönetme, motivasyon, güven oluşturma, delegasyon, kişisel gelişim, farklı kuşaklara liderlik gibi konularda uzman olan Nesim Levi, Antalyalılara ‘Hayranlık Uyandıran Lider Olmak İster Misiniz?’ konulu eğitim vermeye geliyor. 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinlik Akra Otel’de yapılacak. NESİM LEVİ KİMDİR? 1968 yılında, Profilo’da meslek hayatına atıldı. Ürün geliştirme mühendisliğinden fabrika müdürlüğüne, genel müdürlükten grup başkanlığına, satış, pazarlama ve lojistik direktörlüğünden icra kurulu başkanlığına ve yönetim kurulu üyeliğine kadar her yönetim kademesinde görev yaptı. Kalite yönetimi, takım kurma, liderlik, reorganizasyon, fabrika planlama, iş planı gibi konularda şirket içi ve dışı eğitimler ve konferanslar verdi. Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu üyeliği yapan Levi, Dayanıklı Tüketim Malları Sektör Kurulu, İstanbul Sanayi Odası, MESS ve çeşitli diğer kuruluşlarda da faal görevlerde bulundu. 2000 yılında Bosch Profilo Siemens’ten (B/S/H) emekli olduktan sonra, Ken Blanchard Companies®'in Türkiye temsilcisi olan Yönetim Geliştirme Merkezi-Blanchard International Türkiye'ye kıdemli uzman olarak katıldı. KBC'nin Çok Boyutlu Lidelik II, Çok Boyutlu Kişisel Liderlik, Yüksek Performanslı Takımlar Kurma, Organizasyonunuzun Geleceğini Yaratma®, Liderler için Koçluğun Temelleri adlı süreçlerinin çeşitli sektörlerdeki müşterilerle gerçekleştirilmesinde eğitimci ve koordinatör olarak görev aldı. Kendisi bir kısım KBC eğitimlerin, eğitmen eğitimini verme hakkına sahip, Avrupa’daki az sayıdaki kıdemli uzmandan biridir. Liderlik, Değişimi Yönetme, Motivasyon, Güven Oluşturma, Delegasyon, Kişisel Gelişim, Farklı Kuşaklara Liderlik gibi konularında çeşitli konferanslar vermektedir.  
Eğitmen Nesim Levi, Vektör Akademi öncülüğünde ‘Hayranlık Uyandıran Lider Olmak İster Misiniz?’ konulu eğitim vermek için Antalya’ya geliyor

haberimizvar.net Liderlik, değişimi yönetme, motivasyon, güven oluşturma, delegasyon, kişisel gelişim, farklı kuşaklara liderlik gibi konularda uzman olan Nesim Levi, Antalyalılara ‘Hayranlık Uyandıran Lider Olmak İster Misiniz?’ konulu eğitim vermeye geliyor. 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinlik Akra Otel’de yapılacak.

NESİM LEVİ KİMDİR?

1968 yılında, Profilo’da meslek hayatına atıldı. Ürün geliştirme mühendisliğinden fabrika müdürlüğüne, genel müdürlükten grup başkanlığına, satış, pazarlama ve lojistik direktörlüğünden icra kurulu başkanlığına ve yönetim kurulu üyeliğine kadar her yönetim kademesinde görev yaptı. Kalite yönetimi, takım kurma, liderlik, reorganizasyon, fabrika planlama, iş planı gibi konularda şirket içi ve dışı eğitimler ve konferanslar verdi. Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu üyeliği yapan Levi, Dayanıklı Tüketim Malları Sektör Kurulu, İstanbul Sanayi Odası, MESS ve çeşitli diğer kuruluşlarda da faal görevlerde bulundu.

2000 yılında Bosch Profilo Siemens’ten (B/S/H) emekli olduktan sonra, Ken Blanchard Companies®'in Türkiye temsilcisi olan Yönetim Geliştirme Merkezi-Blanchard International Türkiye'ye kıdemli uzman olarak katıldı. KBC'nin Çok Boyutlu Lidelik II, Çok Boyutlu Kişisel Liderlik, Yüksek Performanslı Takımlar Kurma, Organizasyonunuzun Geleceğini Yaratma®, Liderler için Koçluğun Temelleri adlı süreçlerinin çeşitli sektörlerdeki müşterilerle gerçekleştirilmesinde eğitimci ve koordinatör olarak görev aldı. Kendisi bir kısım KBC eğitimlerin, eğitmen eğitimini verme hakkına sahip, Avrupa’daki az sayıdaki kıdemli uzmandan biridir. Liderlik, Değişimi Yönetme, Motivasyon, Güven Oluşturma, Delegasyon, Kişisel Gelişim, Farklı Kuşaklara Liderlik gibi konularında çeşitli konferanslar vermektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.