Mahallelerde obezite semineri

SAĞLIK 05.02.2020 - 15:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Mahallelerde obezite semineri

Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Tabip Odası, obeziteye savaş açtı. 2 kurumun işbirliğiyle mahallelerde eğitim seminerleri başladı.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediyesi, çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik spor okulları ve diyetiysen hizmetinin ardından Antalya Tabip Odası işbirliğinde çağın vebası olarak nitelendirilen obeziteyle mücadele için ortak çalışma takvimi açıkladı. Genetik, fizyolojik, psikolojik ve çevresel faktörlerden beslenen, tansiyon, şeker ve hatta kısırlığa neden olan obeziteye karşı iki kurum, mahallelerde ücretsiz eğitim seminerleri gerçekleştiriyor. Obezitiyle mücadele okulunun ilk dersi Etiler Mahallesi'nde yapıldı. Antalya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Nursel Şahin, Dr. Emine Evin Şedele, Dr. Gülsüm Gülay Yılmaz'ın katıldığı seminerde, obezite, spor, sağlıklı ve dengeli beslenme gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminer, soru-cevapla sona erdi. Obeziteyle mücadele okulunun ikinci dersi, 28 Şubat'ta Yenigöl Mahallesi'nde bulunan spor merkezinde saat 14.00'te yapılacak
Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Tabip Odası, obeziteye savaş açtı. 2 kurumun işbirliğiyle mahallelerde eğitim seminerleri başladı.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediyesi, çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik spor okulları ve diyetiysen hizmetinin ardından Antalya Tabip Odası işbirliğinde çağın vebası olarak nitelendirilen obeziteyle mücadele için ortak çalışma takvimi açıkladı. Genetik, fizyolojik, psikolojik ve çevresel faktörlerden beslenen, tansiyon, şeker ve hatta kısırlığa neden olan obeziteye karşı iki kurum, mahallelerde ücretsiz eğitim seminerleri gerçekleştiriyor.

Obezitiyle mücadele okulunun ilk dersi Etiler Mahallesi'nde yapıldı. Antalya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Nursel Şahin, Dr. Emine Evin Şedele, Dr. Gülsüm Gülay Yılmaz'ın katıldığı seminerde, obezite, spor, sağlıklı ve dengeli beslenme gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminer, soru-cevapla sona erdi.

Obeziteyle mücadele okulunun ikinci dersi, 28 Şubat'ta Yenigöl Mahallesi'nde bulunan spor merkezinde saat 14.00'te yapılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.