Makamını farklı amaç için kullanmış!

KULİS 18.09.2019 - 19:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Makamını farklı amaç için kullanmış!

Yaklaşık bir saat önce sosyal medya paylaşımında sağlık sorunlarını gerekçe göstererek MHP İl Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıklayan Mustafa Aksoy’un Ankara kulislerinde istifası istendiği konuşuluyor. Aksoy'un yerine Hilmi Durgun getirildi.

haberimizvar.net- MHP Antalya İl Teşkilatı karıştı. İl Başkanı Mustafa Aksoy yaklaşık bir saat önce twitter hesabından sağlık sorunlarını gerekçe gösterip, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye saygılarını ileterek görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ankara kulislerinde ise, Aksoy’un açıklamasının tam tersine MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın tarafından istifası istendiği iddia edildi. ŞİKAYETLER ARTMIŞ MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ile ilgili Ankara kulislerinde, ‘Başkanımız turp gibi maşallah, ne sağlık sorunu?’ diye başlayan kulaktan kulağa konuşmalarda iddialar yenilir, yutulur cinsten değil… Ankara kulislerinde Aksoy’un yönetiminden bulunan kişiler başta olmak üzere partililerin bir çok şikayet ve belgeyi genel merkez yöneticilerine ulaştırdığı, makamını farklı amaçlarla kullandığı, uyarıları dikkate almadığı, il başkanlığı konumunu kullanarak Antalya’da girift ilişkiler içine girdiği iddia edildi. Aksoy’dan bu nedenle istifası istendiği öğrenildi. AKSOY’UN YERİNE DURGUN Aksoy’un yerine il başkanlığına kimin getirileceği ve iddialarla ilgili olarak parti yönetimi açıklama yapmaktan kaçındı. Görevini bırakan Aksoy'un yerine mevcut yönetimdeki İl Başkan yardımcısı Ziraat Mühendisi Hilmi Durgun getirildi. 
Yaklaşık bir saat önce sosyal medya paylaşımında sağlık sorunlarını gerekçe göstererek MHP İl Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıklayan Mustafa Aksoy’un Ankara kulislerinde istifası istendiği konuşuluyor. Aksoy'un yerine Hilmi Durgun getirildi.

haberimizvar.net- MHP Antalya İl Teşkilatı karıştı. İl Başkanı Mustafa Aksoy yaklaşık bir saat önce twitter hesabından sağlık sorunlarını gerekçe gösterip, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye saygılarını ileterek görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ankara kulislerinde ise, Aksoy’un açıklamasının tam tersine MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın tarafından istifası istendiği iddia edildi.

ŞİKAYETLER ARTMIŞ

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ile ilgili Ankara kulislerinde, ‘Başkanımız turp gibi maşallah, ne sağlık sorunu?’ diye başlayan kulaktan kulağa konuşmalarda iddialar yenilir, yutulur cinsten değil… Ankara kulislerinde Aksoy’un yönetiminden bulunan kişiler başta olmak üzere partililerin bir çok şikayet ve belgeyi genel merkez yöneticilerine ulaştırdığı, makamını farklı amaçlarla kullandığı, uyarıları dikkate almadığı, il başkanlığı konumunu kullanarak Antalya’da girift ilişkiler içine girdiği iddia edildi. Aksoy’dan bu nedenle istifası istendiği öğrenildi.

AKSOY’UN YERİNE DURGUN

Aksoy’un yerine il başkanlığına kimin getirileceği ve iddialarla ilgili olarak parti yönetimi açıklama yapmaktan kaçındı. Görevini bırakan Aksoy'un yerine mevcut yönetimdeki İl Başkan yardımcısı Ziraat Mühendisi Hilmi Durgun getirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.