Manavgat'ta et ve süt satış mağazasına ilgi

YEREL 12.03.2020 - 12:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Manavgat'ta et ve süt satış mağazasına ilgi

Manavgat Belediyesi tarafından 1 ay önce açılışı yapılan Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası yoğun ilgi gördü.

haberimizvar.net- Pazartesi pazarı içindeki 7 Şubat 2020 tarihinde hizmete giren mağazada 1 aylık süreçte 4 bin 733 kilogram dana kuşbaşı, 8 bin 75 kilogram dana kıyma ve 1307 kilogram dana sucuğunun satışıyla birlikte toplamda 14 ton 115 kilogramlık et satışı yapıldı. Ayrıca kent halkı Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası'nda satışı yapılan çiğ ari inek sütünden de 3 bin 440 kilogram da süt satışı gerçekleştirdi Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Manavgat halkımızın sağlığı, güvenliği ve bütçesine uygun şekilde alışveriş yaptığı Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağaza'mız, hizmete girmesinin ardından 1 aylık süreçte 14 ton et satışı gerçekleştirdi. Kâr amacı gütmeden halkımızın hizmetine açtığımız mağazamızda, halkımızın kaliteli hizmet alması en önemli önceliğimiz arasında yer alıyor. Mağazamız tekrar Manavgat halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Kent halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.
Manavgat Belediyesi tarafından 1 ay önce açılışı yapılan Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası yoğun ilgi gördü.

haberimizvar.net- Pazartesi pazarı içindeki 7 Şubat 2020 tarihinde hizmete giren mağazada 1 aylık süreçte 4 bin 733 kilogram dana kuşbaşı, 8 bin 75 kilogram dana kıyma ve 1307 kilogram dana sucuğunun satışıyla birlikte toplamda 14 ton 115 kilogramlık et satışı yapıldı. Ayrıca kent halkı Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağazası'nda satışı yapılan çiğ ari inek sütünden de 3 bin 440 kilogram da süt satışı gerçekleştirdi

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Manavgat halkımızın sağlığı, güvenliği ve bütçesine uygun şekilde alışveriş yaptığı Toros Et ve Süt Tanzim Satış Mağaza'mız, hizmete girmesinin ardından 1 aylık süreçte 14 ton et satışı gerçekleştirdi. Kâr amacı gütmeden halkımızın hizmetine açtığımız mağazamızda, halkımızın kaliteli hizmet alması en önemli önceliğimiz arasında yer alıyor. Mağazamız tekrar Manavgat halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Kent halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.