Meclis’e 8 milyon liralık lokanta!

EKONOMİ 05.12.2019 - 10:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Meclis’e 8 milyon liralık lokanta!

TBMM'de milletvekilleri, misafirler ve personele hizmet veren 7 adet lokanta bulunurken, 8’inci lokantanın açılması için hazırlıklar yapılıyor

haberimizvar.net TBMM'de 8 milyon liraya 8’inci lokanta yapılıyor. Vekiller tarafından kullanılacak olan yeni bahçe lokantası binasının yapımı için 8 milyon 670 bin liraya sözleşme imzalandı. 5 ayda yapımı tamamlanması planlanan lokanta 550 kişilik. 5 AYDA YAPILACAK Sözcü’nün haberine göre, milletvekillerine hizmet verecek olan bahçe lokanta binası için, 11 milyon lira yaklaşık maliyet belirlendi ve 8 milyon 670 bin liraya anlaşma sağlandı. Yeni lokantayı 5 ayda yapacak olan “Güzeller” firması ile 2 Aralık günü sözleşme imzalandı. Meclis’te bulunan ve “Tabur Restoran” olarak anılan lokanta yıkılıp, yerine otopark yapılmıştı. Şimdi bu bölgeye yeniden lokanta yapılacak. Yeni lokanta 550 kişilik olacak. "MİLLETVEKİLLERİNDEN TALEP GELDİ" TBMM Başkanvekili Sadi Bilgiç, “Milletvekillerinden gelen talep doğrultusunda yeni bir lokanta yapılıyor” dedi. "YIKIP YENİSİNİ YAPIYORLAR" CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Tabur lokantası vardı yıkıldı. Yık yeniden yap. Meclis, kendi işleri için daha planlı olmalı” dedi. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise “Milletvekillerinden gelen talep üzerine daha önce bahçe lokantasının bulunduğu alana, milletvekili ve personel için ayrı ayrı olmak üzere 550 kişi kapasiteli yeni bir bahçe lokanta yapılıyor” diye konuştu.  
TBMM'de milletvekilleri, misafirler ve personele hizmet veren 7 adet lokanta bulunurken, 8’inci lokantanın açılması için hazırlıklar yapılıyor

haberimizvar.net TBMM'de 8 milyon liraya 8’inci lokanta yapılıyor. Vekiller tarafından kullanılacak olan yeni bahçe lokantası binasının yapımı için 8 milyon 670 bin liraya sözleşme imzalandı. 5 ayda yapımı tamamlanması planlanan lokanta 550 kişilik.

5 AYDA YAPILACAK

Sözcü’nün haberine göre, milletvekillerine hizmet verecek olan bahçe lokanta binası için, 11 milyon lira yaklaşık maliyet belirlendi ve 8 milyon 670 bin liraya anlaşma sağlandı. Yeni lokantayı 5 ayda yapacak olan “Güzeller” firması ile 2 Aralık günü sözleşme imzalandı. Meclis’te bulunan ve “Tabur Restoran” olarak anılan lokanta yıkılıp, yerine otopark yapılmıştı. Şimdi bu bölgeye yeniden lokanta yapılacak. Yeni lokanta 550 kişilik olacak.

"MİLLETVEKİLLERİNDEN TALEP GELDİ"

TBMM Başkanvekili Sadi Bilgiç, “Milletvekillerinden gelen talep doğrultusunda yeni bir lokanta yapılıyor” dedi.

"YIKIP YENİSİNİ YAPIYORLAR"

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Tabur lokantası vardı yıkıldı. Yık yeniden yap. Meclis, kendi işleri için daha planlı olmalı” dedi. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise “Milletvekillerinden gelen talep üzerine daha önce bahçe lokantasının bulunduğu alana, milletvekili ve personel için ayrı ayrı olmak üzere 550 kişi kapasiteli yeni bir bahçe lokanta yapılıyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.