Meclis'te HES dönemi başlıyor

GÜNDEM 20.11.2020 - 14:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Meclis'te HES dönemi başlıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Yerleşkesi ve eklentilerine girişlerde pazartesi gününden itibaren HES kodu uygulamasına geçilecek.

haberimizvar.net- Meclis Genel Sekreterliği'nden milletvekillerine gönderilen yazıya göre, 20 Kasım 2020 tarihinden itibaren TBMM yerleşkesi ve eklentilerine girişlerde Randevu Takip Sistemi üzerinden HES kodu uygulamasına geçilecek. Milletvekillerinin ziyaretçileri Genel Kurul çalışmalarının yapılmadığı günler için randevu talep edebilecek. Randevu verilen ziyaretçilere girişte HES kodu doğrulaması yapılacak ve “Risksiz” bilgisi ardından girişine onay verilecek. Ayrıca ileri tarihli veya tekrarlı girilmiş olan randevu taleplerinde ziyaretçilere giriş noktalarında HES kodu doğrulaması yapılacak. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi Yerleşkesi ve eklentilerine girişlerde pazartesi gününden itibaren HES kodu uygulamasına geçilecek.

haberimizvar.net- Meclis Genel Sekreterliği'nden milletvekillerine gönderilen yazıya göre, 20 Kasım 2020 tarihinden itibaren TBMM yerleşkesi ve eklentilerine girişlerde Randevu Takip Sistemi üzerinden HES kodu uygulamasına geçilecek.

Milletvekillerinin ziyaretçileri Genel Kurul çalışmalarının yapılmadığı günler için randevu talep edebilecek. Randevu verilen ziyaretçilere girişte HES kodu doğrulaması yapılacak ve “Risksiz” bilgisi ardından girişine onay verilecek. Ayrıca ileri tarihli veya tekrarlı girilmiş olan randevu taleplerinde ziyaretçilere giriş noktalarında HES kodu doğrulaması yapılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.