Menderes Türel sahaya çıktı

YEREL 20.01.2020 - 13:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Menderes Türel sahaya çıktı

Serik Belediyesi’nde yapılan toplantıya katılan AKP’li Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçede yaşanan mülkiyet sorunlarıyla ilgili görüşlerini aktardı.

haberimizvar.net-31 Mart seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kaybeden Menderes Türel sahaya çıkmaya başladı. Kısa bir süre önce imaj değişikliği de yapan Türel, AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın ve Kemal Çelik, AKP İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun’la birlikte Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a konuk oldu. SERİK’TE MÜLKİYET SORUNLARI Belediye binasında yapılan toplantıda Serik ilçesinin mülkiyet problemlerini değerlendiren ekip, Başkan Aputkan’ın yeni projelerini dinledi. Heyete Serik’in mülkiyet problemleri ve kendi döneminde başlatılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Türel, Başkan Enver Aputkan ve ekibine başarılar diledi. 
Serik Belediyesi’nde yapılan toplantıya katılan AKP’li Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçede yaşanan mülkiyet sorunlarıyla ilgili görüşlerini aktardı.

haberimizvar.net-31 Mart seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kaybeden Menderes Türel sahaya çıkmaya başladı. Kısa bir süre önce imaj değişikliği de yapan Türel, AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın ve Kemal Çelik, AKP İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun’la birlikte Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a konuk oldu.

SERİK’TE MÜLKİYET SORUNLARI

Belediye binasında yapılan toplantıda Serik ilçesinin mülkiyet problemlerini değerlendiren ekip, Başkan Aputkan’ın yeni projelerini dinledi. Heyete Serik’in mülkiyet problemleri ve kendi döneminde başlatılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Türel, Başkan Enver Aputkan ve ekibine başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.