Mesire alanlarında pazar yoğunluğu

YEREL 21.06.2020 - 16:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Mesire alanlarında pazar yoğunluğu

Antalya'da mesire alanları ve plajlarda hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Sosyal mesafeye genelde dikkat edilirken maske kuralına ise uyulmadığı gözlendi.

haberimizvar.net- 1 Haziran'da geçilen normalleşme süreciyle 3 aylık aradan sonra açılan plajlarda ve mesire alanlarındaki yoğunluk devam ediyor. Hafta sonunu değerlendirmek isteyenler, hem piknik yapmak hem de denize girmek için Antalya-Kemer yolu üzerindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Topçam Mesire alanına akın etti. Sabah saatlerinde yaklaşık 1 kilometrelik araç kuyruğunun oluştuğu mesire alanı, öğle saatlerinde tamamen doldu.   DUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR 300 aracın, 1500 kişinin giriş yaptığı alan dolunca vatandaşlar araçlarını yol üzerindeki ağaçların altına park etti. Piknikçilerin mesafe kuralına uyduğu görülürken, görevliler tarafından yapılan tüm uyarı ve anonslara rağmen çoğu kişinin maske takmadığı görüldü. Plaj kısmında bulunan ve tedbirler kapsamında yeniden düzenlenen duş bölümleri ise 30 dakikada bir dezenfekte ediliyor.   SAHİLE ÇIKINCA MASKE TAKILIYOR Denizden çıkan Cavit Koşun, “Suyun içerisinde olduğumuz için maske yok. Sahile çıktığımızda takıyoruz. Sosyal mesafeye de dikkat etmeye çalışıyoruz. Hava ve deniz suyu çok güzel. Hafta sonunu burada değerlendirdik" dedi. Gurbet Uzuner, “Maske ve fiziki mesafe kuralına birçok kişi dikkat etmiyor. Maskemi çantama koyup denize geldim. Denizden çıkınca tekrar takacağım. Çoğu kişinin maske kuralına uymadığını gördüm" diye konuştu.  
Antalya'da mesire alanları ve plajlarda hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Sosyal mesafeye genelde dikkat edilirken maske kuralına ise uyulmadığı gözlendi.

haberimizvar.net- 1 Haziran'da geçilen normalleşme süreciyle 3 aylık aradan sonra açılan plajlarda ve mesire alanlarındaki yoğunluk devam ediyor. Hafta sonunu değerlendirmek isteyenler, hem piknik yapmak hem de denize girmek için Antalya-Kemer yolu üzerindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Topçam Mesire alanına akın etti. Sabah saatlerinde yaklaşık 1 kilometrelik araç kuyruğunun oluştuğu mesire alanı, öğle saatlerinde tamamen doldu.

 

DUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR

300 aracın, 1500 kişinin giriş yaptığı alan dolunca vatandaşlar araçlarını yol üzerindeki ağaçların altına park etti. Piknikçilerin mesafe kuralına uyduğu görülürken, görevliler tarafından yapılan tüm uyarı ve anonslara rağmen çoğu kişinin maske takmadığı görüldü. Plaj kısmında bulunan ve tedbirler kapsamında yeniden düzenlenen duş bölümleri ise 30 dakikada bir dezenfekte ediliyor.

 

SAHİLE ÇIKINCA MASKE TAKILIYOR

Denizden çıkan Cavit Koşun, “Suyun içerisinde olduğumuz için maske yok. Sahile çıktığımızda takıyoruz. Sosyal mesafeye de dikkat etmeye çalışıyoruz. Hava ve deniz suyu çok güzel. Hafta sonunu burada değerlendirdik" dedi. Gurbet Uzuner, “Maske ve fiziki mesafe kuralına birçok kişi dikkat etmiyor. Maskemi çantama koyup denize geldim. Denizden çıkınca tekrar takacağım. Çoğu kişinin maske kuralına uymadığını gördüm" diye konuştu.  



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.