MHP’de başkanlık için 3 İSİM GİTTİ

KULİS (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.09.2019 - 17:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

MHP’de başkanlık için 3 İSİM GİTTİ

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy’un istifasının istenmesinin ardından il başkanlığı ile ilgili olarak genel merkeze belirlenen 3 isim gitti. Durgun'da karar kılındı

haberimizvar.net MHP Antalya İl Teşkilatı’nda dün akşamdan itibaren hareketlilik yaşanıyor. Makamını kötüye kullandığı iddiasıyla istifası istenen MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy’un sosyal medya üzerinden istifa etmesinin ardından, yeni başkan belirlenene kadar yerine yönetimde İl Başkan Yardımcılığı yapan Ziraat Mühendisi Hilmi Durgun getirildi. DURGUN, TUNÇ VE BİLGİLİ Bu sabahtan itibaren Aksoy’un yerine atanması istenilen 3 isim MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’a gönderildi. Mevcut yönetiminde görev alan Hilmi Durgun, Zeki Tunç ve Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili’nin adı il başkanlığıyla ilgili olarak değerlendirmeye alındı. Genel Merkez kararıyla Hilmi Durgun İl Başkanı olarak atandı.
MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy’un istifasının istenmesinin ardından il başkanlığı ile ilgili olarak genel merkeze belirlenen 3 isim gitti. Durgun'da karar kılındı

haberimizvar.net MHP Antalya İl Teşkilatı’nda dün akşamdan itibaren hareketlilik yaşanıyor. Makamını kötüye kullandığı iddiasıyla istifası istenen MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy’un sosyal medya üzerinden istifa etmesinin ardından, yeni başkan belirlenene kadar yerine yönetimde İl Başkan Yardımcılığı yapan Ziraat Mühendisi Hilmi Durgun getirildi.

DURGUN, TUNÇ VE BİLGİLİ

Bu sabahtan itibaren Aksoy’un yerine atanması istenilen 3 isim MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’a gönderildi. Mevcut yönetiminde görev alan Hilmi Durgun, Zeki Tunç ve Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili’nin adı il başkanlığıyla ilgili olarak değerlendirmeye alındı. Genel Merkez kararıyla Hilmi Durgun İl Başkanı olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.