MHP kökenli CHP meclis üyesi CHP’lilere ‘g.t kılı’ dedi

GÜNDEM 13.01.2020 - 12:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

MHP kökenli CHP meclis üyesi CHP’lilere ‘g.t kılı’ dedi

MHP kökenli CHP Akseki Meclis Üyesi Halil Durna, yeni seçilen CHP ilçe başkanını destekleyen partililere ‘g.t kılı’, ‘lavuk’ diye hakaretler savurdu. Durna, meclis üyelerini eleştirenlere de, “partiyle alakası olmayan bir sürü lavuk” dedi.

haberimizvar.net-Antalya’da CHP Akseki Belediye Meclis Üyesi Halil Durna, yeni seçilen ilçe başkanı Mine Kaya’yı destekleyen ve kendilerini eleştiren CHP’lilere ‘g.t kılı’, ‘lavuk’ diye hakaretler savurdu. 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin Akseki belediye başkan adayı olan, son yerel seçimlerde İYİ Parti kontenjanında CHP birinci sıra meclis üyesi yazılan Halil Durna sosyal medya hesabından, “İlçe başkanı seçilmiş, bize tebrik etmek düşer; ama bir sürü lavuk ve g.t kılı halen eski-yeniyi dillendirmekte ve meclis üyeliklerine geri dönmekte. Ayrıca merkez ve köylü ayrımında… Hadi hayırlısı, inşallah bu süre sonunda istediğinizi yaparsınız, buyurun” diye yazdı. ‘PARTİYLE ALAKASI OLMAYAN LAVUK’ Paylaşımının altına yapılan yorumlara da cevap veren Durna, “Seçilen başkanı elbette tebrik ederim; ama eskiyi-yeniyi karıştırmak, bundan nemalanmak ya da halen bizleri köyü yerine koymak beni bozuyor. Ha bir de parti ile alakası olmayan bir sürü lavuk diyeceğim, seçilmiş şu anki meclis üyeliklerine laf etmeleri ve seçilen başkanın sayfasından gereksiz yorum yapmalarını anlamsız buluyorum. İlerisinin hesabını yapamayanlar ancak bugünü yaşarlar” ifadeleri kullandı. (Haber Merkezi)
MHP kökenli CHP Akseki Meclis Üyesi Halil Durna, yeni seçilen CHP ilçe başkanını destekleyen partililere ‘g.t kılı’, ‘lavuk’ diye hakaretler savurdu. Durna, meclis üyelerini eleştirenlere de, “partiyle alakası olmayan bir sürü lavuk” dedi.

haberimizvar.net-Antalya’da CHP Akseki Belediye Meclis Üyesi Halil Durna, yeni seçilen ilçe başkanı Mine Kaya’yı destekleyen ve kendilerini eleştiren CHP’lilere ‘g.t kılı’, ‘lavuk’ diye hakaretler savurdu. 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin Akseki belediye başkan adayı olan, son yerel seçimlerde İYİ Parti kontenjanında CHP birinci sıra meclis üyesi yazılan Halil Durna sosyal medya hesabından, “İlçe başkanı seçilmiş, bize tebrik etmek düşer; ama bir sürü lavuk ve g.t kılı halen eski-yeniyi dillendirmekte ve meclis üyeliklerine geri dönmekte. Ayrıca merkez ve köylü ayrımında… Hadi hayırlısı, inşallah bu süre sonunda istediğinizi yaparsınız, buyurun” diye yazdı.

‘PARTİYLE ALAKASI OLMAYAN LAVUK’

Paylaşımının altına yapılan yorumlara da cevap veren Durna, “Seçilen başkanı elbette tebrik ederim; ama eskiyi-yeniyi karıştırmak, bundan nemalanmak ya da halen bizleri köyü yerine koymak beni bozuyor. Ha bir de parti ile alakası olmayan bir sürü lavuk diyeceğim, seçilmiş şu anki meclis üyeliklerine laf etmeleri ve seçilen başkanın sayfasından gereksiz yorum yapmalarını anlamsız buluyorum. İlerisinin hesabını yapamayanlar ancak bugünü yaşarlar” ifadeleri kullandı. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.