Milletvekilleri en az 1.000 TL bağış yapacak

GÜNDEM 30.03.2020 - 17:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Milletvekilleri en az 1.000 TL bağış yapacak

AKP Meclis Grubu korona virüsü salgınına karşı Toplumsal Dayanışma ve Destek Kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında en az 1000 TL bağış yapılacak.

haberimizvar.net-Korona virüs salgınına karşı mücadelede kullanılmak üzere başlatılan kampanyalara AKP de katıldı. Kampanya kapsamında milletvekillerinin yapacağı bağış en az 1000 TL olacak. Ayrıca teşkilat mensupları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlar da en geç 20 Nisan 2020’ye kadar verilen hesap numaralarına bağışta bulunabilecek. “HAYATİ TEDBİRLERE KATKI” AKP Meclis Grup Başkanlığınca yapılan açıklamada, “İnsanlığın karşı karşıya kaldığı Kovid-19 hastalığının yol açtığı krizin üstesinden gelebilmek ve korona virüs ile ilgili mücadeleden en az hasarla çıkmak için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu hayati tedbirlere katkı olmasına yönelik olarak birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirmek için AKP adına Grup Başkanlığımızca Toplumsal Dayanışma ve Yardım Kampanyası düzenlenmiştir” denildi.     
AKP Meclis Grubu korona virüsü salgınına karşı Toplumsal Dayanışma ve Destek Kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında en az 1000 TL bağış yapılacak.

haberimizvar.net-Korona virüs salgınına karşı mücadelede kullanılmak üzere başlatılan kampanyalara AKP de katıldı. Kampanya kapsamında milletvekillerinin yapacağı bağış en az 1000 TL olacak. Ayrıca teşkilat mensupları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlar da en geç 20 Nisan 2020’ye kadar verilen hesap numaralarına bağışta bulunabilecek.

“HAYATİ TEDBİRLERE KATKI”

AKP Meclis Grup Başkanlığınca yapılan açıklamada, “İnsanlığın karşı karşıya kaldığı Kovid-19 hastalığının yol açtığı krizin üstesinden gelebilmek ve korona virüs ile ilgili mücadeleden en az hasarla çıkmak için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu hayati tedbirlere katkı olmasına yönelik olarak birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirmek için AKP adına Grup Başkanlığımızca Toplumsal Dayanışma ve Yardım Kampanyası düzenlenmiştir” denildi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.