Modanın Antalya buluşması

YAŞAM 18.02.2020 - 15:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Modanın Antalya buluşması

Merkezi Antalya'da bulunan EMY Organizasyon & Ajans tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Antalya Fashion Week 2020'ye katılacak moda tasarımcıları belli oldu. Antalya ve İstanbul'un yanı sıra yurt dışından gelecek 25 mankenin podyuma çıkacağı etkinlikte, 2020 yılı özel koleksiyonları tanıtılacak.

haberimizvar.net-Turizmin başkenti Antalya, 6-8 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Antalya Fashion Week Moda Günleri'ne 3'üncü kez evsahipliği yapacak ve modanın nabzını tutacak. Etkinlik kapsamında Türkiye'nin ünlü moda tasarımcıları 2020 koleksiyonlarını defileyle tanıtacak.  DÜNYACA ÜNLÜ TÜRK MODACILAR  Antalyalı moda tasarımcıları Burcu Kandemir, Serpil Dinç'in yanı sıra, Antalya'da yaşayan Belaruslu moda tasarımcısı Kati Beyaz, Norveç'te yaşayan Azerbaycan asıllı Shervin Najafpour'un kreasyonları, moda günlerinde beğeniye sunulacak. Moda günleri, Türkiye'yi, Londra Fashion Week'te temsil eden Barrus London kurucu tasarımcısı Neslişah Yılmaz'ın kreasyonlarının yer aldığı gala defilesi ile son bulacak.  Moda günlerinde etkinliği takip etmesi planlanan basın akreditasyonları da alınmaya başlandı. Şimdiden 30 gazetecinin akreditasyonunun gerçekleştiği moda günlerinde, moda etkinliklerinin yanı sıra, bir alışveriş merkezinde moda söyleşileri ve moda tasarımcısı Fevzican Ceman'ın mini koleksiyonu da tanıtılacak.  Organizasyonu gerçekleştiren Emy Organizasyon & Ajans kurucusu Eda Meltem Yılmaz, Antalya Fashion Week'in, Avrupa ve Türkiye'de geniş bir kitle tarafından takip edildiğini söyledi.
Merkezi Antalya'da bulunan EMY Organizasyon & Ajans tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Antalya Fashion Week 2020'ye katılacak moda tasarımcıları belli oldu. Antalya ve İstanbul'un yanı sıra yurt dışından gelecek 25 mankenin podyuma çıkacağı etkinlikte, 2020 yılı özel koleksiyonları tanıtılacak.

haberimizvar.net-Turizmin başkenti Antalya, 6-8 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Antalya Fashion Week Moda Günleri'ne 3'üncü kez evsahipliği yapacak ve modanın nabzını tutacak. Etkinlik kapsamında Türkiye'nin ünlü moda tasarımcıları 2020 koleksiyonlarını defileyle tanıtacak.

 DÜNYACA ÜNLÜ TÜRK MODACILAR

 Antalyalı moda tasarımcıları Burcu Kandemir, Serpil Dinç'in yanı sıra, Antalya'da yaşayan Belaruslu moda tasarımcısı Kati Beyaz, Norveç'te yaşayan Azerbaycan asıllı Shervin Najafpour'un kreasyonları, moda günlerinde beğeniye sunulacak. Moda günleri, Türkiye'yi, Londra Fashion Week'te temsil eden Barrus London kurucu tasarımcısı Neslişah Yılmaz'ın kreasyonlarının yer aldığı gala defilesi ile son bulacak.

 Moda günlerinde etkinliği takip etmesi planlanan basın akreditasyonları da alınmaya başlandı. Şimdiden 30 gazetecinin akreditasyonunun gerçekleştiği moda günlerinde, moda etkinliklerinin yanı sıra, bir alışveriş merkezinde moda söyleşileri ve moda tasarımcısı Fevzican Ceman'ın mini koleksiyonu da tanıtılacak.

 Organizasyonu gerçekleştiren Emy Organizasyon & Ajans kurucusu Eda Meltem Yılmaz, Antalya Fashion Week'in, Avrupa ve Türkiye'de geniş bir kitle tarafından takip edildiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.