Muhtarlara özel günde hediye verdi

GÜNDEM 20.10.2020 - 13:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Muhtarlara özel günde hediye verdi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde mahalle muhtarlarını unutmadı.

haberimizvar.net- Muhtarlar Günü’nde,  ilçede bulunan birçok muhtarlık ofisini ziyaret eden Başkan Turgay Genç, mahalle muhtarlarına özel gün anısına hazırlanan hediyelerini verdi. Muhtarların en yakın mesai arkadaşları olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Genç akşam da yine Döşemealtı Mahalle Muhtarları Derneğinin düzenlediği akşam yemeğine katıldı. Muhtar ziyaretinde mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Başkan Genç, mahalle muhtarlarının demokrasilerin mihenk taşı olduğunu söyledi.   ‘ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR’ “İlçemizde yaşayan her birey bizler için çok değerli. Mahalle muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımızın çok daha iyi hizmet alabilmesi ve çok daha güzel bir Döşemealtı’nda yaşaması için çalışıyoruz” diyen Başkan Turgay Genç , “Vatandaşla kamu arasında en büyük köprü görevini yerine getiren yeri geldiğinde gece gündüz mahallesi için büyük bir özveriyle çalışan mahalle muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde mahalle muhtarlarını unutmadı.

haberimizvar.net- Muhtarlar Günü’nde,  ilçede bulunan birçok muhtarlık ofisini ziyaret eden Başkan Turgay Genç, mahalle muhtarlarına özel gün anısına hazırlanan hediyelerini verdi. Muhtarların en yakın mesai arkadaşları olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Genç akşam da yine Döşemealtı Mahalle Muhtarları Derneğinin düzenlediği akşam yemeğine katıldı. Muhtar ziyaretinde mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Başkan Genç, mahalle muhtarlarının demokrasilerin mihenk taşı olduğunu söyledi.

 

‘ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR’

“İlçemizde yaşayan her birey bizler için çok değerli. Mahalle muhtarlarımızla birlikte vatandaşlarımızın çok daha iyi hizmet alabilmesi ve çok daha güzel bir Döşemealtı’nda yaşaması için çalışıyoruz” diyen Başkan Turgay Genç , “Vatandaşla kamu arasında en büyük köprü görevini yerine getiren yeri geldiğinde gece gündüz mahallesi için büyük bir özveriyle çalışan mahalle muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.