Muratpaşa Belediyesi nikah kıyacak ama bir şartla!

YEREL 17.03.2020 - 17:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Muratpaşa Belediyesi nikah kıyacak ama bir şartla!

Muratpaşa Belediyesi nikah salonunda nikah kıymak için bir şart getirdi.

haberimizvar.net-Tün dünya etkileyen koronavirüs vakalarının Türkiye’de de görülenini ardından çok ciddi önem alındı. Özellikle vatandaşların biraya toplanabileceği işyerleri ve her türlü etkinlik engelledi. Alınan tedbirlerin biri de nikah ve düğün gibi organizasyonların iptal edilmesi oldu. BELEDİYELERİN KARARI Bu kapsama bazı belediyeler nikah işlemlerini durdurdu. Muratpaşa Belediyesi ise nikâhalar devam edecek. Ama bir şartı var. Muratpaşa Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, vatandaşların nikah kıyma işlemlerine devam edileceğini fakat nikah salonuna gelin, damat, şahitler dahil en fazla 10 kişinin katılma şartı getirdi. Bu şartı kabul edenler Muratpaşa Belediyesi nikah salonunda evleniyor. 
Muratpaşa Belediyesi nikah salonunda nikah kıymak için bir şart getirdi.

haberimizvar.net-Tün dünya etkileyen koronavirüs vakalarının Türkiye’de de görülenini ardından çok ciddi önem alındı. Özellikle vatandaşların biraya toplanabileceği işyerleri ve her türlü etkinlik engelledi. Alınan tedbirlerin biri de nikah ve düğün gibi organizasyonların iptal edilmesi oldu.

BELEDİYELERİN KARARI

Bu kapsama bazı belediyeler nikah işlemlerini durdurdu. Muratpaşa Belediyesi ise nikâhalar devam edecek. Ama bir şartı var. Muratpaşa Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, vatandaşların nikah kıyma işlemlerine devam edileceğini fakat nikah salonuna gelin, damat, şahitler dahil en fazla 10 kişinin katılma şartı getirdi. Bu şartı kabul edenler Muratpaşa Belediyesi nikah salonunda evleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.