Muz ve portakal ANTALYA’dan

GÜNDEM 19.03.2020 - 14:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Muz ve portakal ANTALYA’dan

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’un öğrencilere ilk teneffüsün 40 dakika olacağını duyurması üzerine 81 ilden destek geliyor. Desteğe Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Alanya Belediye Başkanı Yücel ile Kepez Belediye Başkanı Tütüncü de dahil olarak öğrencilere muz ve portakal sözü verdi.

haberimizvar.net- Corona salgını nedeniyle okullara ara verilmesi üzerin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencelere bir söz verdi. Selçuk, sosyal hesabından “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız.” ifadelerini kullandığı paylaşımın ardından 81 ilden destek geldi. BÖCEK DUYURDU Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 81 ile gönderilmek üzere öğrenciler için Antalya’dan muz ve portakal göndereceğini duyurdu. ÖĞRENCİLER YAŞADI Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bakan Selçuk’un paylaşımını twittleyerek, “Sayın Bakanım, başlattığınız ‘İlk teneffüs 40 dk.’ uygulamasına biz de katkı koyalım. Portakalın yüksek C vitamini ile öğrencilerimizin bağışıklığını artıralım, onlara enerji olalım. İlk teneffüste ilçemizin tüm okullarına portakallar bizden.” paylaşımında bulundu. 81 İLE GÖNDERİLECEK Tütüncü’nün ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, sosyal medya hesabından  şu paylaşımda bulundu: “Sayın Bakanım, Başlattığınız  ‘İlk teneffüs 40 dk.’ uygulamasına biz de katkı koyalım istedik. Öğrencilerimize enerji olsun diye ilk teneffüste 81 ilimizde ki 81 okulumuza mineral ve vitamin deposu olan muzlar bizden... “  
Milli Eğitim Bakanı Selçuk’un öğrencilere ilk teneffüsün 40 dakika olacağını duyurması üzerine 81 ilden destek geliyor. Desteğe Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Alanya Belediye Başkanı Yücel ile Kepez Belediye Başkanı Tütüncü de dahil olarak öğrencilere muz ve portakal sözü verdi.

haberimizvar.net- Corona salgını nedeniyle okullara ara verilmesi üzerin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencelere bir söz verdi. Selçuk, sosyal hesabından “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız.” ifadelerini kullandığı paylaşımın ardından 81 ilden destek geldi.

BÖCEK DUYURDU

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 81 ile gönderilmek üzere öğrenciler için Antalya’dan muz ve portakal göndereceğini duyurdu.

ÖĞRENCİLER YAŞADI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bakan Selçuk’un paylaşımını twittleyerek, “Sayın Bakanım, başlattığınız ‘İlk teneffüs 40 dk.’ uygulamasına biz de katkı koyalım. Portakalın yüksek C vitamini ile öğrencilerimizin bağışıklığını artıralım, onlara enerji olalım. İlk teneffüste ilçemizin tüm okullarına portakallar bizden.” paylaşımında bulundu.

81 İLE GÖNDERİLECEK

Tütüncü’nün ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, sosyal medya hesabından  şu paylaşımda bulundu: “Sayın Bakanım, Başlattığınız  ‘İlk teneffüs 40 dk.’ uygulamasına biz de katkı koyalım istedik. Öğrencilerimize enerji olsun diye ilk teneffüste 81 ilimizde ki 81 okulumuza mineral ve vitamin deposu olan muzlar bizden... “  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.