'Nusaybin'den Antalya'ya göç etmek zorunda kalanlara' evini açtı

YAŞAM 17.10.2019 - 19:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

'Nusaybin'den Antalya'ya göç etmek zorunda kalanlara' evini açtı

'Nusaybin'den Antalya'ya göç etmek zorunda kalanlara' evini açan öğretmene tebrik yağdı. Öğretmen Samime Avşar, "Biz kendi kendimize, halk olarak, büyükler ne yaparsa yapsın, barışı sağlayacağız. Biz kardeşiz" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte Suriye'nin kuzeyine yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı sonrası Twitter'da "Nusaybin'den Antalya'ya göç etmek zorunda kalan her öğrenciye ücretsiz matematik dersi verebilirim. Bir aileye de evim açıktır" paylaşımında bulunan öğretmen Samime Avşar, paylaşımının hikâyesini anlattı. Avşar, "Biz kendi kendimize, halk olarak, büyükler ne yaparsa yapsın, barışı sağlayacağız. Biz kardeşiz" dedi. RS FM'de Atilla Güner'le Akşam Postası programına katılan Avşar, canlı yayında o paylaşımının hikayesini şöyle anlattı: "Nusaybin'de yaşananları görünce ne yapabilirim diye düşündüm. Oraya gidebilmem imkansız. Oradaki öğretmen arkadaşlarımın söyledikleri beni çok etkiledi. Bu çocukların eğitimine devam etmesi gerekiyor, benim de mesleğim gereği yapabileceğim yardım buydu. Attığım tweet beklediğimden fazla ilgi gördü. Birçok kuruma da örnek oldu. "Biz de varız" diyen birçok insan yazdı. Hiç olumsuz yorum almadım. İnsanların düşmanlıktan daha çok barış diline ihtiyacı var. Yazdığım tweet de bunu gösterdi. Buna ihtiyacımız varmış. Biz kendi kendimize, halk olarak, büyükler ne yaparsa yapsın, barışı sağlayacağız. Biz kardeşiz." (kaynak: T24 )  
'Nusaybin'den Antalya'ya göç etmek zorunda kalanlara' evini açan öğretmene tebrik yağdı. Öğretmen Samime Avşar, "Biz kendi kendimize, halk olarak, büyükler ne yaparsa yapsın, barışı sağlayacağız. Biz kardeşiz" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte Suriye'nin kuzeyine yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı sonrası Twitter'da "Nusaybin'den Antalya'ya göç etmek zorunda kalan her öğrenciye ücretsiz matematik dersi verebilirim. Bir aileye de evim açıktır" paylaşımında bulunan öğretmen Samime Avşar, paylaşımının hikâyesini anlattı. Avşar, "Biz kendi kendimize, halk olarak, büyükler ne yaparsa yapsın, barışı sağlayacağız. Biz kardeşiz" dedi.

RS FM'de Atilla Güner'le Akşam Postası programına katılan Avşar, canlı yayında o paylaşımının hikayesini şöyle anlattı:

"Nusaybin'de yaşananları görünce ne yapabilirim diye düşündüm. Oraya gidebilmem imkansız. Oradaki öğretmen arkadaşlarımın söyledikleri beni çok etkiledi. Bu çocukların eğitimine devam etmesi gerekiyor, benim de mesleğim gereği yapabileceğim yardım buydu. Attığım tweet beklediğimden fazla ilgi gördü. Birçok kuruma da örnek oldu. "Biz de varız" diyen birçok insan yazdı. Hiç olumsuz yorum almadım. İnsanların düşmanlıktan daha çok barış diline ihtiyacı var. Yazdığım tweet de bunu gösterdi. Buna ihtiyacımız varmış. Biz kendi kendimize, halk olarak, büyükler ne yaparsa yapsın, barışı sağlayacağız. Biz kardeşiz." (kaynak: T24 )

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.