Nusret Bayar’dan Erdoğan’a ‘gülme’ tepkisi

SİYASET 29.02.2020 - 19:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Nusret Bayar’dan Erdoğan’a ‘gülme’ tepkisi

CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Suriye’de 36 şehit verilmesine rağmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekranlara yansıyan gülümsemesine tepki gösterdi.

HABERİMİZVAR.NET - Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İl Başkanı Nusret Bayar, “36 şehidimiz var, ülkemizin dört bir yanı kan ağlıyor. Daha bugün Finike'de şehidimiz Burkay Turgut Korkmaz'ı son yolculuğuna uğurlarken, binlerin acısını ve öfkesini yüreğimizde hissettik. Acımız çok büyük. Bütün ülke şehitlerine ağlarken, iki gündür ortalıkta gözükmeyen Recep Tayyip Erdoğan ise kameraların karşısına çıkıp, hiçbir şey yokmuş gibi ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı konuşmayı anlatıp gülüyor. Hala Gezi eylemlerinden bahsedip, birlikte olunması gereken bir günde insanları acıları üzerinden ayrıştırıyor. Daha cenazeler kalkmadan bu neyin kahkahasıdır!” KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU AÇIKLAMASINI PAYLAŞTI Nusret Bayar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasını da paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şu şekilde: "Bugün Erdoğan’ın yaptığı açıklama beni derinden yaraladı, daha cenazeler defnedilmedi, bu nasıl konuşma, bu nasıl kahkaha? Şehitler tepesi boş kalmayacak diyor. Ben buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet ittifakının iktidarında şehitler tepesi boş kalacak. Hiçbir askerimizin tırnağına zarar gelmeyecek. Yazık günah değil mi askerimize? Türkiye’nin başına bu belayı niye açtınız kardeşim ya?"  
CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Suriye’de 36 şehit verilmesine rağmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekranlara yansıyan gülümsemesine tepki gösterdi.

HABERİMİZVAR.NET - Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İl Başkanı Nusret Bayar, “36 şehidimiz var, ülkemizin dört bir yanı kan ağlıyor. Daha bugün Finike'de şehidimiz Burkay Turgut Korkmaz'ı son yolculuğuna uğurlarken, binlerin acısını ve öfkesini yüreğimizde hissettik. Acımız çok büyük. Bütün ülke şehitlerine ağlarken, iki gündür ortalıkta gözükmeyen Recep Tayyip Erdoğan ise kameraların karşısına çıkıp, hiçbir şey yokmuş gibi ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı konuşmayı anlatıp gülüyor. Hala Gezi eylemlerinden bahsedip, birlikte olunması gereken bir günde insanları acıları üzerinden ayrıştırıyor. Daha cenazeler kalkmadan bu neyin kahkahasıdır!”

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU AÇIKLAMASINI PAYLAŞTI

Nusret Bayar, Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasını da paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şu şekilde:

"Bugün Erdoğan’ın yaptığı açıklama beni derinden yaraladı, daha cenazeler defnedilmedi, bu nasıl konuşma, bu nasıl kahkaha? Şehitler tepesi boş kalmayacak diyor. Ben buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet ittifakının iktidarında şehitler tepesi boş kalacak. Hiçbir askerimizin tırnağına zarar gelmeyecek. Yazık günah değil mi askerimize? Türkiye’nin başına bu belayı niye açtınız kardeşim ya?"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.