‘Otellerimiz güvenli’

YEREL 25.06.2020 - 13:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Otellerimiz güvenli’

Antalya Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, ilçede bulunan turizm tesislerinin faaliyete geçtiğini belirterek, "Otellerimiz, Covid-19 dahil tüm risklere karşı güvenli ve hizmete hazır.

haberimizvar.net- Güvenli tatil için yurt içinden ve yurt dışından misafirlerimizi Manavgat'ımıza davet ediyorum" dedi. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, ilçede bulunan turizm merkezlerindeki güvenli turizm sertifikası almaya hak kazanmış ve misafir kabulüne başlamış tesisleri ziyaret etti. Ziyaretlerde otel yöneticileriyle görüşen Kaymakam Yiğit, turizm sektörünün yeniden eski günlere dönmesi için fikir alışverişinde bulundu. Turizm sektörünün yaşadığı sıkıntıların geçici olduğunu belirten Kaymakam Yiğit, yaşanan olumsuz olaylar sonrası moral seviyesini yüksek tutularak, gelecek için umutların yitirilmemesi gerektiğini söyledi.   MAVİ BAYRAK ÖNEMLİ Tesislerde güvenli turizm sertifikasıyla birlikte mavi bayrağın da önemli olduğunu belirten Kaymakam Yiğit, "Mavi bayrak müracaatını yapmış olan tesislerin şartlarını yerine getirerek; bir an önce mavi bayraklarını almaları önemlidir. Yapılacak olan deniz suyu analizleriyle denizlerimizin de en az tesislerimiz kadar temiz ve güvenli olduğunun göstergesi olacaktır" dedi.   GÜVENLİ TATİLİN ADRESİ Manavgat'ta resort otellerle birlikte alkolsüz aile otellerinin de yeniden çalışmaya başlamasından memnun olduğunu belirten Kaymakam Mustafa Yiğit, "Sezon açılışını yapan alkollü tesislerimiz gibi alternatif nitelikte konaklama hizmeti sunmakta olan, alkolsüz aile otellerinin de; Covid-19 dahil tüm risklere karşı güvenli ve hizmete hazır olduğunu gördüm. Bu nedenle güvenli tatil için yurt içinden ve yurt dışından misafirlerimizi Manavgat'ımıza davet ediyorum" diye konuştu.    
Antalya Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, ilçede bulunan turizm tesislerinin faaliyete geçtiğini belirterek, "Otellerimiz, Covid-19 dahil tüm risklere karşı güvenli ve hizmete hazır.

haberimizvar.net- Güvenli tatil için yurt içinden ve yurt dışından misafirlerimizi Manavgat'ımıza davet ediyorum" dedi. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, ilçede bulunan turizm merkezlerindeki güvenli turizm sertifikası almaya hak kazanmış ve misafir kabulüne başlamış tesisleri ziyaret etti. Ziyaretlerde otel yöneticileriyle görüşen Kaymakam Yiğit, turizm sektörünün yeniden eski günlere dönmesi için fikir alışverişinde bulundu. Turizm sektörünün yaşadığı sıkıntıların geçici olduğunu belirten Kaymakam Yiğit, yaşanan olumsuz olaylar sonrası moral seviyesini yüksek tutularak, gelecek için umutların yitirilmemesi gerektiğini söyledi.

 

MAVİ BAYRAK ÖNEMLİ

Tesislerde güvenli turizm sertifikasıyla birlikte mavi bayrağın da önemli olduğunu belirten Kaymakam Yiğit, "Mavi bayrak müracaatını yapmış olan tesislerin şartlarını yerine getirerek; bir an önce mavi bayraklarını almaları önemlidir. Yapılacak olan deniz suyu analizleriyle denizlerimizin de en az tesislerimiz kadar temiz ve güvenli olduğunun göstergesi olacaktır" dedi.

 

GÜVENLİ TATİLİN ADRESİ

Manavgat'ta resort otellerle birlikte alkolsüz aile otellerinin de yeniden çalışmaya başlamasından memnun olduğunu belirten Kaymakam Mustafa Yiğit, "Sezon açılışını yapan alkollü tesislerimiz gibi alternatif nitelikte konaklama hizmeti sunmakta olan, alkolsüz aile otellerinin de; Covid-19 dahil tüm risklere karşı güvenli ve hizmete hazır olduğunu gördüm. Bu nedenle güvenli tatil için yurt içinden ve yurt dışından misafirlerimizi Manavgat'ımıza davet ediyorum" diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.