Pil Fabrikası alanı Millet Bahçesi oluyor

GÜNDEM 13.09.2020 - 15:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Pil Fabrikası alanı Millet Bahçesi oluyor

ANKARA'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya Millet Bahçesi olacağını duyurdu. Tütüncü, “Bakanımızla görüşmemizin odağını Pil Fabrikası arazisinin yerine yapımını talep ettiğimiz Millet Bahçesi oluşturdu" dedi.

haberimizvar.net-Yıllardır atıl durumda bulunan Pil Fabrikası, Millet Bahçesi oluyor. Eski Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası’nı kültür ve sanat adasına dönüştürdüğünü söyleyen Başkan Tütüncü, şimdi de atıl haldeki Pil Fabrikası'nın Millet Bahçesi olarak halkın kullanımına kazandırılması için Ankara'da bir dizi temasta bulunduğunu açıkladı. KÖSE İLE BİRLİKTE AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse ile beraber, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüşen Başkan Tütüncü, Millet Bahçesi için önemli adımların atıldığını söyledi. Ankara'daki görüşmenin odağını Pil Fabrikası arazisinin yerine yapımını talep ettikleri Millet Bahçesi oluşturduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'la çok verimli bir görüşme yaptık. Bakanımız belediyelerimizin problemlerini, sorunlarını bizzat takip etmeyi ve hemşerilerimizin beklentileri istikametinde belediyelerimize müjdeler vermeyi ve onların problemlerini çözmeyi seven bir bakanımız. Bu çözümcül yaklaşımı, anlayışı aslında işimizi kolaylaştırıyor. Hükümetimize ve sayın bakanımıza bu hususta evvela teşekkür etmeliyiz" diye konuştu.     
ANKARA'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'ya Millet Bahçesi olacağını duyurdu. Tütüncü, “Bakanımızla görüşmemizin odağını Pil Fabrikası arazisinin yerine yapımını talep ettiğimiz Millet Bahçesi oluşturdu" dedi.

haberimizvar.net-Yıllardır atıl durumda bulunan Pil Fabrikası, Millet Bahçesi oluyor. Eski Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası’nı kültür ve sanat adasına dönüştürdüğünü söyleyen Başkan Tütüncü, şimdi de atıl haldeki Pil Fabrikası'nın Millet Bahçesi olarak halkın kullanımına kazandırılması için Ankara'da bir dizi temasta bulunduğunu açıkladı.

KÖSE İLE BİRLİKTE

AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse ile beraber, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüşen Başkan Tütüncü, Millet Bahçesi için önemli adımların atıldığını söyledi. Ankara'daki görüşmenin odağını Pil Fabrikası arazisinin yerine yapımını talep ettikleri Millet Bahçesi oluşturduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'la çok verimli bir görüşme yaptık. Bakanımız belediyelerimizin problemlerini, sorunlarını bizzat takip etmeyi ve hemşerilerimizin beklentileri istikametinde belediyelerimize müjdeler vermeyi ve onların problemlerini çözmeyi seven bir bakanımız. Bu çözümcül yaklaşımı, anlayışı aslında işimizi kolaylaştırıyor. Hükümetimize ve sayın bakanımıza bu hususta evvela teşekkür etmeliyiz" diye konuştu. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.