Polis uyarmaktan yoruldu!

GÜNDEM 26.03.2020 - 17:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Polis uyarmaktan yoruldu!

Antalya’da ‘Evde kal’ uyarısını dikkate almayan vatandaşların adresi Konyaaltı Sahili oldu. Polis vatandaşı uyarsa da, ‘bana bir şey olmaz’ hali dikkatlerden kaçmadıb

haberimizvar.net-Antalya’da yeni tip Korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yapılan ‘evde kal’ çağrılarına uymayan vatandaşlar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahilinde yoğunluk oluşturdu. Polis ekip araçlarından korona virüse karşı vatandaşları sosyal mesafe ve evden çıkmamaları noktasında anonslarla uyardı. Yunus timleri ise sahile inip hem uyarı yaptı hem de vatandaşlara kolonya ikram etti. Korona virüsün yayılmasını önlemek için ‘evde kal’ uyarıları yapılırken, dışarıya çıkan vatandaşlar için ise sosyal mesafe kurallarına uymaları gerektiği belirtildi. ÇİMLERE YAYILDILAR Antalya’da 'evde kal' uyarılarına rağmen bir çok vatandaş, sıcak havayı fırsat bilerek, parklara ve sahillere akın etti. Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının da 18 derece ölçüldüğü turizm kenti Antalya’da, Konyaaltı Sahiline gelen yerli ve yabancı vatandaşların çoğunluğu spor yaparken, bazıları da banklara ve çimlere oturdu. Bazı vatandaşlar yüzmeyi tercih ederken, bazıları ise oturdukları çimlerin üzerinde piknik yaptı. ÖNCE UYARDI, SONRA KOLONYA VERDİ Polis ekipleri araçlarıyla, sahildeki vatandaşlara anonsla uyarı yaptı. Yapılan anonsta, "Değerli vatandaşlarımız evlerinizde kalmanızı sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati derecede önemlidir. Lütfen zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım" denildi. Yunus timleri ise önce banklarda kalabalık şekilde oturanları, daha sonra sahilde bir metre kuralına uymayan vatandaşları uyardı. Uyarıların ardından Yunus timleri vatandaşlara teşekkür edip, kolonya ikram etti. "POLİSLERİN UYGULAMASI GÜZEL" Sahilde oturan 62 yaşındaki Ümit Timuçin isimli vatandaş, polisin yaptığı uyarıları desteklediğini belirterek, “Kafeler kapandığı için insanlar hava almak için sahile geliyorlar. Belirli aralıklarla oturuyorlar. Bende kısa süre kalıp ayrılacağım. Ev işlerinde hanıma yardım ediyorum. Polisler sürekli sahilde uyarı yapıyor. Polisin uyarması güzel oldu” dedi. Diğer yandan Konyaaltı Sahili'nin yoğunluğu havadan görüntülendi.  
Antalya’da ‘Evde kal’ uyarısını dikkate almayan vatandaşların adresi Konyaaltı Sahili oldu. Polis vatandaşı uyarsa da, ‘bana bir şey olmaz’ hali dikkatlerden kaçmadıb

haberimizvar.net-Antalya’da yeni tip Korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yapılan ‘evde kal’ çağrılarına uymayan vatandaşlar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahilinde yoğunluk oluşturdu. Polis ekip araçlarından korona virüse karşı vatandaşları sosyal mesafe ve evden çıkmamaları noktasında anonslarla uyardı. Yunus timleri ise sahile inip hem uyarı yaptı hem de vatandaşlara kolonya ikram etti. Korona virüsün yayılmasını önlemek için ‘evde kal’ uyarıları yapılırken, dışarıya çıkan vatandaşlar için ise sosyal mesafe kurallarına uymaları gerektiği belirtildi.

ÇİMLERE YAYILDILAR

Antalya’da 'evde kal' uyarılarına rağmen bir çok vatandaş, sıcak havayı fırsat bilerek, parklara ve sahillere akın etti. Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının da 18 derece ölçüldüğü turizm kenti Antalya’da, Konyaaltı Sahiline gelen yerli ve yabancı vatandaşların çoğunluğu spor yaparken, bazıları da banklara ve çimlere oturdu. Bazı vatandaşlar yüzmeyi tercih ederken, bazıları ise oturdukları çimlerin üzerinde piknik yaptı.

ÖNCE UYARDI, SONRA KOLONYA VERDİ

Polis ekipleri araçlarıyla, sahildeki vatandaşlara anonsla uyarı yaptı. Yapılan anonsta, "Değerli vatandaşlarımız evlerinizde kalmanızı sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati derecede önemlidir. Lütfen zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım" denildi.

Yunus timleri ise önce banklarda kalabalık şekilde oturanları, daha sonra sahilde bir metre kuralına uymayan vatandaşları uyardı. Uyarıların ardından Yunus timleri vatandaşlara teşekkür edip, kolonya ikram etti.

"POLİSLERİN UYGULAMASI GÜZEL"

Sahilde oturan 62 yaşındaki Ümit Timuçin isimli vatandaş, polisin yaptığı uyarıları desteklediğini belirterek, “Kafeler kapandığı için insanlar hava almak için sahile geliyorlar. Belirli aralıklarla oturuyorlar. Bende kısa süre kalıp ayrılacağım. Ev işlerinde hanıma yardım ediyorum. Polisler sürekli sahilde uyarı yapıyor. Polisin uyarması güzel oldu” dedi. Diğer yandan Konyaaltı Sahili'nin yoğunluğu havadan görüntülendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.