Rektörlük yarışı erken başladı!

YEREL 17.01.2020 - 15:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Rektörlük yarışı erken başladı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü olmak isteyen Prof. Dr. Özlenen Özkan, eşi Prof. Dr. Ömer Özkan ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel’in devreye girmesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

haberimizvar.net-Görev süresi tamamlanacak olan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Mustafa Ünal’a rakip çıktı. Rektör olmak isteyen Prof. Dr. Özlenen Özkaneşi Prof. Dr. Ömer Özkan ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in devreye girmesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye’de görüştü. ALBAYRAKLAR KAZA YAPTIĞINDA TANIŞTILAR 2016 yılı Eylül ayında Bakan Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak'ın eşi Pakize Şule Albayrak ve 2 çocuğu, Antalya'da geçirdikleri trafik kazası geçirmiş, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ile eşi Prof Dr. Özlenen Özkan yakından ilgilenmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Antalya’ya gelerek, Özkan çiftinden Albayrak ailesinin sağlık durumu ile ilgili bilgi almıştı. TÜREL İLE ÇOK İYİ ARKADAŞ Eski Başkan Türel ile de çok iyi arkadaş olan Prof. Dr. Ömer Özkan, AÜ’ye rektör olarak eşi Özlenen Özkan’ın atanması için Ankara’da üst düzey görüşmeleri devam ettirdiği öğrenildi. Yüz nakli, çift kol nakli ameliyatlarıyla tanınan Ömer Özkan’ın işlerinin yoğun olmasından dolayı kendisini rektör adayı olarak düşünmediği, doku naklinde ilklere imza atan eşi Özlenen Özkan’ın rektör adayı olması gerektiği konusunda çaba sarf ettiği gelen bilgiler arasında yerini aldı.   
Akdeniz Üniversitesi Rektörü olmak isteyen Prof. Dr. Özlenen Özkan, eşi Prof. Dr. Ömer Özkan ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Türel’in devreye girmesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü.

haberimizvar.net-Görev süresi tamamlanacak olan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Mustafa Ünal’a rakip çıktı. Rektör olmak isteyen Prof. Dr. Özlenen Özkaneşi Prof. Dr. Ömer Özkan ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in devreye girmesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye’de görüştü.

ALBAYRAKLAR KAZA YAPTIĞINDA TANIŞTILAR

2016 yılı Eylül ayında Bakan Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak'ın eşi Pakize Şule Albayrak ve 2 çocuğu, Antalya'da geçirdikleri trafik kazası geçirmiş, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ile eşi Prof Dr. Özlenen Özkan yakından ilgilenmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Antalya’ya gelerek, Özkan çiftinden Albayrak ailesinin sağlık durumu ile ilgili bilgi almıştı.

TÜREL İLE ÇOK İYİ ARKADAŞ

Eski Başkan Türel ile de çok iyi arkadaş olan Prof. Dr. Ömer Özkan, AÜ’ye rektör olarak eşi Özlenen Özkan’ın atanması için Ankara’da üst düzey görüşmeleri devam ettirdiği öğrenildi. Yüz nakli, çift kol nakli ameliyatlarıyla tanınan Ömer Özkan’ın işlerinin yoğun olmasından dolayı kendisini rektör adayı olarak düşünmediği, doku naklinde ilklere imza atan eşi Özlenen Özkan’ın rektör adayı olması gerektiği konusunda çaba sarf ettiği gelen bilgiler arasında yerini aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.