Rövanşı aldılar

SPOR 02.02.2020 - 16:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Rövanşı aldılar

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Süper Lig'in 12'nci hafta maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni deplasmanda 26-22 mağlup etti. Muratpaşalı kaleci Kristina Graovac, maçın yıldızı olurken Paşanın Melekleri bu galibiyetle puanını 14'e yükseltti.

 Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin 12'nci hafta maçında deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle karşı karşıya geldi. Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu hakem ikilisi yönetti.  Sezonun ilk yarısındaki maçı evinde 31-23 kaybeden Paşanın Melekleri, rövanş karşılaşmasında ilk yarıyı 14-12 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 28 yaşındaki Sırp kaleci Kristina Graovac, üst üste çıkardığı toplarda Paşanın Melekleri'nin skoru elinde tutmasında büyük pay sahibi oldu. Graovac, kalesini adeta gole kapatırken attığı bir golle skora da katkı sağladı. Paşanın Melekleri'nin kaptanı Diğdem Hoşgör de 8 golle maçın en skorer oyuncusu oldu.  Paşanın Melekleri böylece Süper Lig'de ikinci yarının ilk üç haftasını kayıpsız atlatırken puanını da 14'e yükseltti.
Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Süper Lig'in 12'nci hafta maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni deplasmanda 26-22 mağlup etti. Muratpaşalı kaleci Kristina Graovac, maçın yıldızı olurken Paşanın Melekleri bu galibiyetle puanını 14'e yükseltti.

 Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin 12'nci hafta maçında deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi'yle karşı karşıya geldi. Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Mehtap Şimşek ve Pınar Ünlü Hatipoğlu hakem ikilisi yönetti.

 Sezonun ilk yarısındaki maçı evinde 31-23 kaybeden Paşanın Melekleri, rövanş karşılaşmasında ilk yarıyı 14-12 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 28 yaşındaki Sırp kaleci Kristina Graovac, üst üste çıkardığı toplarda Paşanın Melekleri'nin skoru elinde tutmasında büyük pay sahibi oldu. Graovac, kalesini adeta gole kapatırken attığı bir golle skora da katkı sağladı. Paşanın Melekleri'nin kaptanı Diğdem Hoşgör de 8 golle maçın en skorer oyuncusu oldu.

 Paşanın Melekleri böylece Süper Lig'de ikinci yarının ilk üç haftasını kayıpsız atlatırken puanını da 14'e yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.