‘Rüşvetçiler hesap verin!’

GÜNDEM 07.05.2020 - 16:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Rüşvetçiler hesap verin!’

DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, Serik’te gerçekleştirilen ortak basın açıklamasına katılarak “Rüşvetçiler hesap vermeli” dedi.

haberimizvar.net-Kartal’ın açıklaması şöyle: “AK Parti ile rüşvetin aynı anlama geldiğini biz değil yine bir AK Partili belediye başkanı olan Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan açık bir şekilde dile getirmiştir. Bakanların da bilgisinin olduğu anlaşılan 500 bin liralık rüşvet noktasında Başkan Aputkan sözde Bakanları, Milletvekillerini, İl Başkanlarını ve eski Başkan Ramazan Çalık’ı kamuoyuna şikayet etmiştir. Enver Aputkan’a bizde soruyoruz 13 aydır neredeydiniz sayın Aputkan? Şimdi çıkmış soruşturma talep edeceğini açıklıyor. Biz de bu zamana kadar neden talep etmediğini ve benzeri olayların olup olmadığını soruyoruz. Şayet Aputkan’ın kendi döneminde ya da önceki dönemde benzer olaylar var ise sayın Aputkan onları da açıklamalı… APUTKAN AÇIKLA! Şayet söz konusu 500 bin liranın Bakanlarla ilgisi varsa AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan açıklamalı. Ayrıca günübirlik alanda bulunan işletme sahibinden alınan 500 bin lira hangi amaçla alınmıştır, alınan para nereye gitmiştir? Seriklilerin, Antalyalıların ve kamuoyunun bilgilenmesi açısından Başkan Aputkan tüm detayları açıklamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti Savcıları da olayla ilgili kimlerin adı geçiyor ise görevine, makamına bakılmaksızın soruşturma açmalı ve gerekeni yapmalıdır. Demokrat Parti olarak adalete güvenimiz tamdır çünkü bizler bağımsız adalet olduğuna inanmak isteyenlerdeniz…”  
DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, Serik’te gerçekleştirilen ortak basın açıklamasına katılarak “Rüşvetçiler hesap vermeli” dedi.

haberimizvar.net-Kartal’ın açıklaması şöyle: “AK Parti ile rüşvetin aynı anlama geldiğini biz değil yine bir AK Partili belediye başkanı olan Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan açık bir şekilde dile getirmiştir. Bakanların da bilgisinin olduğu anlaşılan 500 bin liralık rüşvet noktasında Başkan Aputkan sözde Bakanları, Milletvekillerini, İl Başkanlarını ve eski Başkan Ramazan Çalık’ı kamuoyuna şikayet etmiştir. Enver Aputkan’a bizde soruyoruz 13 aydır neredeydiniz sayın Aputkan? Şimdi çıkmış soruşturma talep edeceğini açıklıyor. Biz de bu zamana kadar neden talep etmediğini ve benzeri olayların olup olmadığını soruyoruz. Şayet Aputkan’ın kendi döneminde ya da önceki dönemde benzer olaylar var ise sayın Aputkan onları da açıklamalı…

APUTKAN AÇIKLA!

Şayet söz konusu 500 bin liranın Bakanlarla ilgisi varsa AK Partili Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan açıklamalı. Ayrıca günübirlik alanda bulunan işletme sahibinden alınan 500 bin lira hangi amaçla alınmıştır, alınan para nereye gitmiştir? Seriklilerin, Antalyalıların ve kamuoyunun bilgilenmesi açısından Başkan Aputkan tüm detayları açıklamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti Savcıları da olayla ilgili kimlerin adı geçiyor ise görevine, makamına bakılmaksızın soruşturma açmalı ve gerekeni yapmalıdır. Demokrat Parti olarak adalete güvenimiz tamdır çünkü bizler bağımsız adalet olduğuna inanmak isteyenlerdeniz…”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.