Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geri adım attı, sağlık çalışanları ayaklanmıştı

GÜNDEM 12.08.2020 - 17:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geri adım attı, sağlık çalışanları ayaklanmıştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya üzerinden yaptığı “Hekimlerimizle, sağlık sistemimizle gurur duyalım” paylaşımı, sağlık çalışanlarının eleştirilerine maruz kalmıştı. Üniversite tercih etkinliği katılan Koca, “Sağlık hizmeti bir takım işidir ve her sağlık çalışanı bu takımın bir üyesidir” ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İbn Haldun, İstanbul Teknik ile Sağlık Bilimleri üniversitelerinin iş birliğinde online düzenlenen üniversite tercih etkinliği TercihFest'in kapanışında gençlere seslendi. “SAĞLIK HİZMETİ BİR TAKIM İŞİDİR” Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık hizmeti bir takım işidir ve her sağlık çalışanı bu takımın bir üyesidir. Üniversiteye girişte sağlık mesleklerini tercih etmek hem fedakarlığa talip olmayı gerektirir, hem de başarıyı zorunlu kılar" dedi.   “TAKIM ÇALIŞMALARI BAŞARIYI GETİRİYOR”   Koca, disiplinler bir araya gelerek ortak bir ürün çıkarabilirse fark yaratılabildiğine işaret ederek, şunları söyledi: "Bu yüzden multidisipliner, interdisipliner çalışmalara yöneliyoruz. Bireysel çabalar değil, güçlü takım çalışmaları başarıyı getiriyor. Ekibiniz ne kadar güçlü ve uyumluysa, kendi alanlarında ne kadar yetkin bireylerden oluşuyorsa o kadar umut vadediyor, gelecek vadediyorsunuz. “YETKİNLİK TAKIMINIZIN GÜCÜNE BAĞLI” Güçlü bir gelecek inşasında pay sahibi olmanız, hangi meslekte bulunmanıza değil, sahip olduğunuz meslekte, yürütmekte olduğunuz görevde ne denli yetkin olduğunuza ve konuya odaklı farklı alanlarla nasıl bir işbirliği yapabildiğinize bağlı. Yani takımınızın gücüne bağlı. “FAYDA ÜRETEN HER MESLEK” Sizin, varlığınızla o takımı güçlendirmenize bağlı. Bu yüzden sizlere 'şu mesleği tercih edin' gibi bir telkinde bulunmak istemiyorum. Hakkıyla icra edilen ve neticede fayda üreten her mesleğin kutsal olduğuna inanırım."  
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya üzerinden yaptığı “Hekimlerimizle, sağlık sistemimizle gurur duyalım” paylaşımı, sağlık çalışanlarının eleştirilerine maruz kalmıştı. Üniversite tercih etkinliği katılan Koca, “Sağlık hizmeti bir takım işidir ve her sağlık çalışanı bu takımın bir üyesidir” ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İbn Haldun, İstanbul Teknik ile Sağlık Bilimleri üniversitelerinin iş birliğinde online düzenlenen üniversite tercih etkinliği TercihFest'in kapanışında gençlere seslendi.

“SAĞLIK HİZMETİ BİR TAKIM İŞİDİR”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık hizmeti bir takım işidir ve her sağlık çalışanı bu takımın bir üyesidir. Üniversiteye girişte sağlık mesleklerini tercih etmek hem fedakarlığa talip olmayı gerektirir, hem de başarıyı zorunlu kılar" dedi.

 

“TAKIM ÇALIŞMALARI BAŞARIYI GETİRİYOR”

 

Koca, disiplinler bir araya gelerek ortak bir ürün çıkarabilirse fark yaratılabildiğine işaret ederek, şunları söyledi:

"Bu yüzden multidisipliner, interdisipliner çalışmalara yöneliyoruz. Bireysel çabalar değil, güçlü takım çalışmaları başarıyı getiriyor. Ekibiniz ne kadar güçlü ve uyumluysa, kendi alanlarında ne kadar yetkin bireylerden oluşuyorsa o kadar umut vadediyor, gelecek vadediyorsunuz.

“YETKİNLİK TAKIMINIZIN GÜCÜNE BAĞLI”

Güçlü bir gelecek inşasında pay sahibi olmanız, hangi meslekte bulunmanıza değil, sahip olduğunuz meslekte, yürütmekte olduğunuz görevde ne denli yetkin olduğunuza ve konuya odaklı farklı alanlarla nasıl bir işbirliği yapabildiğinize bağlı. Yani takımınızın gücüne bağlı.

“FAYDA ÜRETEN HER MESLEK”

Sizin, varlığınızla o takımı güçlendirmenize bağlı. Bu yüzden sizlere 'şu mesleği tercih edin' gibi bir telkinde bulunmak istemiyorum. Hakkıyla icra edilen ve neticede fayda üreten her mesleğin kutsal olduğuna inanırım."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.