Sağlık çalışanlarından 'Evde kal' çağrısı

SAĞLIK 25.03.2020 - 17:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Sağlık çalışanlarından 'Evde kal' çağrısı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde sağlık çalışanları vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulundu.

haberimizvar.net-Elmalı İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşlara evden çıkmaları yönünde çağrıda bulundu. Hazırladıkları mesajlarla, "Biz sizin için buradayız lütfen sizde bizim için evinizde kalın" dedi. İlçe Sağlık Müdürü Mesut Kocabıyık, "Koronavirüsle ilgili farkındalık yaratmak halkımızla beraber el ele bu zor günleri aşmak için bir çağrıda bulunduk" dedi.    
Antalya'nın Elmalı ilçesinde sağlık çalışanları vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulundu.

haberimizvar.net-Elmalı İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşlara evden çıkmaları yönünde çağrıda bulundu. Hazırladıkları mesajlarla, "Biz sizin için buradayız lütfen sizde bizim için evinizde kalın" dedi.


İlçe Sağlık Müdürü Mesut Kocabıyık, "Koronavirüsle ilgili farkındalık yaratmak halkımızla beraber el ele bu zor günleri aşmak için bir çağrıda bulunduk" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.