Sağlık Sen'den temiz çevre etkinliği

YAŞAM 28.10.2019 - 13:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sağlık Sen'den temiz çevre etkinliği

Sağlık Sen Antalya Şubesi yönetimi ve üyeleri, 'Sağlık Sen ile Temiz Bir Çevre' etkinlikleri kapsamında Kemer'in Alacazu Cennet Koyu'nda çevre temizlik etkinliği gerçekleştirdi

haberimizvar.net Sağlık Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, etkinlikle çevre temizliğine farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Kuluöztürk, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmanın, herkesi görevi olduğunu aktardı. Başkan Kuluöztürk, “Sendika olarak her alanda faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Alacasu Cennet Koyu'nda gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına, bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla, 'Sağlık Sen ile Temiz Bir Çevre' etkinliği gerçekleştirdik" diye konuştu. Amaçlarının doğayı ellerinden geldiğinde temizleyip yarınlara güzel bir doğa bırakmak olduğunu anlatan Kuluöztürk, “Etkinliğimize 7'den 70'e katılım sağladık. Eldivenlerimizi takıp çöp poşetleri eşliğinde hem koyu, hem de koyun bitişiğindeki ormanlık alanda temizliğimizi gerçekleştirdik. Bizler için gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir deniz, bir sahil ve doğa bırakmaktan daha sevindirici ne olabilir" dedi.
Sağlık Sen Antalya Şubesi yönetimi ve üyeleri, 'Sağlık Sen ile Temiz Bir Çevre' etkinlikleri kapsamında Kemer'in Alacazu Cennet Koyu'nda çevre temizlik etkinliği gerçekleştirdi

haberimizvar.net Sağlık Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, etkinlikle çevre temizliğine farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Kuluöztürk, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmanın, herkesi görevi olduğunu aktardı. Başkan Kuluöztürk, “Sendika olarak her alanda faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Alacasu Cennet Koyu'nda gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına, bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla, 'Sağlık Sen ile Temiz Bir Çevre' etkinliği gerçekleştirdik" diye konuştu.

Amaçlarının doğayı ellerinden geldiğinde temizleyip yarınlara güzel bir doğa bırakmak olduğunu anlatan Kuluöztürk, “Etkinliğimize 7'den 70'e katılım sağladık. Eldivenlerimizi takıp çöp poşetleri eşliğinde hem koyu, hem de koyun bitişiğindeki ormanlık alanda temizliğimizi gerçekleştirdik. Bizler için gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir deniz, bir sahil ve doğa bırakmaktan daha sevindirici ne olabilir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.