Saha komiserleri Kundu’da toplandı

SPOR 04.11.2019 - 13:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Saha komiserleri Kundu’da toplandı

Saha komiserlerinin Kundu’daki toplantısına katılan TFF İcra Kurulu Başkanı Ali Düşmez, bir ara saha komiserlerinin kaldırılmasının gündeme geldiğini belirterek, “Bu karara karşı çıktım. Saha komiserliği kaldırılsaydı, tüm görevlerimden istifa edecektim” dedi

haberimizvar.net Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkezi tarafından düzenlenen, “Şehit Saha Komiseri ve Özel Harekat Polisi Cemil Koç Eğitim ve İstişare Toplantısı” Kundu’daki bir otelde gerçekleşti. Toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Başkanı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan, TFF Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, Antalya ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, çok sayıda ilin ASKF ve Saha Komiserleri Derneği başkanı katıldı. UZMANLARDAN EĞİTİM Toplantının açılışında bir konuşma yapan Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan, 5 Haziran’da TBMM’de çıkan kanunla saha komiserlerinin kamu görevlisi olarak kabul edildiğini belirterek, “Camia olarak eğitime ve çağdaşlığa önem veriyoruz. Uzman kişilerden aldığımız destekle, saha komiserlerine her yıl eğitim veriyoruz. Aramızdaki çürük elmaları temizleyip, mevcutlarla daha güçlü hale geliyoruz. Bu seminerden de daha güçlü hale gelerek çıkmayı amaçlıyoruz” dedi. ŞEHİT BABASI KÜRSÜDE Şehit Saha Komiseri ve Özel Harekat Polisi Cemil Koç’un babası Tevfik Koç’u da yanına alarak sahneye çıkan TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez de, Koç ailesinin maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacaklarını söyledi. Saha komiserlerinin maçlardaki rolü ve görevini çok iyi bildiğini belirten Düşmez, bu nedenle saha komiserlerini ayakta alkışladığını söyledi. İSTİFA EDECEKTİM Spor camiasında saha komiserliğinin tam karşılığının olmadığını belirten Düşmez, “TFF; bir ara saha komiserlerini kaldırma kararı aldı. Çünkü saha komiserlerinin maçlarda ne iş yaptığını bilmiyorlardı. O dönemde, saha komiserliğinin kaldırılmaması için çok uğraştım. Eğer kaldırılsaydı, görevlerimden istifa edecektim. Ben taban birliklerinin her zaman sözcüsü konumunda oldum, olmaya da devam edeceğim” dedi. MAÇ ÜCRETLERİ TASKK olarak yılda 122 Bin maç oynattıklarını belirten Düşmez, şunları söyledi: “Taban birlikleri, gönüllülük esasına göre çalışıyor ve yükleri çok ağır. Bu değere paha biçilemez. Maç ücretlerinin artırılması konusundaki taleplerinizi biliyorum. Bugüne kadar taban birliklerinin sözcülüğünü yapan birisi olarak, bu konuda da elimden geleni yapacağımdan emin olmanızı istiyorum.”
Saha komiserlerinin Kundu’daki toplantısına katılan TFF İcra Kurulu Başkanı Ali Düşmez, bir ara saha komiserlerinin kaldırılmasının gündeme geldiğini belirterek, “Bu karara karşı çıktım. Saha komiserliği kaldırılsaydı, tüm görevlerimden istifa edecektim” dedi

haberimizvar.net Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkezi tarafından düzenlenen, “Şehit Saha Komiseri ve Özel Harekat Polisi Cemil Koç Eğitim ve İstişare Toplantısı” Kundu’daki bir otelde gerçekleşti. Toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Başkanı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan, TFF Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, Antalya ASKF Genel Başkanı Metin Bulut, çok sayıda ilin ASKF ve Saha Komiserleri Derneği başkanı katıldı.

UZMANLARDAN EĞİTİM

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan, 5 Haziran’da TBMM’de çıkan kanunla saha komiserlerinin kamu görevlisi olarak kabul edildiğini belirterek, “Camia olarak eğitime ve çağdaşlığa önem veriyoruz. Uzman kişilerden aldığımız destekle, saha komiserlerine her yıl eğitim veriyoruz. Aramızdaki çürük elmaları temizleyip, mevcutlarla daha güçlü hale geliyoruz. Bu seminerden de daha güçlü hale gelerek çıkmayı amaçlıyoruz” dedi.

ŞEHİT BABASI KÜRSÜDE

Şehit Saha Komiseri ve Özel Harekat Polisi Cemil Koç’un babası Tevfik Koç’u da yanına alarak sahneye çıkan TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez de, Koç ailesinin maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacaklarını söyledi. Saha komiserlerinin maçlardaki rolü ve görevini çok iyi bildiğini belirten Düşmez, bu nedenle saha komiserlerini ayakta alkışladığını söyledi.

İSTİFA EDECEKTİM

Spor camiasında saha komiserliğinin tam karşılığının olmadığını belirten Düşmez, “TFF; bir ara saha komiserlerini kaldırma kararı aldı. Çünkü saha komiserlerinin maçlarda ne iş yaptığını bilmiyorlardı. O dönemde, saha komiserliğinin kaldırılmaması için çok uğraştım. Eğer kaldırılsaydı, görevlerimden istifa edecektim. Ben taban birliklerinin her zaman sözcüsü konumunda oldum, olmaya da devam edeceğim” dedi.

MAÇ ÜCRETLERİ

TASKK olarak yılda 122 Bin maç oynattıklarını belirten Düşmez, şunları söyledi: “Taban birlikleri, gönüllülük esasına göre çalışıyor ve yükleri çok ağır. Bu değere paha biçilemez. Maç ücretlerinin artırılması konusundaki taleplerinizi biliyorum. Bugüne kadar taban birliklerinin sözcülüğünü yapan birisi olarak, bu konuda da elimden geleni yapacağımdan emin olmanızı istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.