‘Saldıranlar yargı önünde hesap verecekler!’

GÜNDEM 04.02.2020 - 12:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Saldıranlar yargı önünde hesap verecekler!’

Kepez’de partililerle bir araya gelenn CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, saldırıya uğrayan Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Budak’a yapılan saldırıyı kınadı. Kumbul, “Orhan Budak’a yapılan saldırı kabul edilemez. Sorumluları yargı önünde hesap verecekler” dedi.

haberimizvar.net-CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Kepez’de partililerle bir araya geldi. Çok sayıda partilinin ve milletvekillerinin katıldığı toplantıda konuşan Kumbul şunları söyledi: “Muratpaşa modelini 19 ilçemizde yaşama geçireceğiz dedi. Ahmet Kumbul, özetle şunları söyledi. Tüm Türkiye’de ittifak, sadece 4 ilde tüm ilçeleri ile birlikte gerçekleşti. Bunlardan birisi de Antalya. Bunun sağlanmasında İyi Parti İl yönetimi ile birlikte yönetimimizin çok ciddi katkısı oldu. SEÇİMİ İTTİFAK KAZANDI DİYORLAR, ÖRGÜTÜN HAKKINI YEDİRMEM Seçim sonuçları değerlendirilirken herkes, ‘ittifak sayesinde’ oldu diyor, biz bu örgütün hakkını kimseye yedirmeyiz. Bu seçimleri kazanana kadar çok çalıştık, çok emek harcadık. Hepinizin tek tek emeği var bu başarıda. Şimdi, dişimizle, tırnağımızla kazandığımız bu başarıdan sonra deniyor ki, ‘kavga et, bir sonraki dönem kaybedelim.’ Mümkün mü bu? Bu kadar zor kazandığımız belediyelerimizi bu kadar kolay mı kaybedelim? Örgütümüzün bütün araçlarını işleterek, belediye başkanlarımızla sürekli iletişim içinde olacağız ama onlarla kavga etmeyeceğiz. SERVET YILDIZ’A TEŞEKKKÜR ETTİ Ben CHP Antalya İl Başkanlığına adayım. Aday olurken de hiç kimseye, ne belediye başkanlarıma ne milletvekillerime ‘ben aday olabilir miyim?’ demedim. Partililerimle konuştum, delege arkadaşlarla konuştum, sonra da ‘ben adayım’ dedim. Kendi irademle çıktım ‘adayım’ dedim. Kepezde geçmiş dönem başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Kazanmak için çok çalıştık. Elimizden gelenin fazlasını yaptık ve çok az bir oyla kaybettik. Belki kendi üyemize inandıramadık kazanacağımızı. Ama artık biliyoruz ki, Kepez’de Cumhuriyet Halk Partisi çok güçlü bir şekilde var. Bunu herkese gösterdik. Bir sonraki yerel seçimde de Kepez’de de 6 oklu bayrağımızı dalgalandıracağız, sosyal belediyecilik anlayışımızı Kepez’le de buluşturacağız. SALDIRILGANLAR HESAP VERECEK Cumartesi akşam üzücü bir olay yaşadık. Konyaaltı ilçe üyemiz Orhan Budak, kimliği belirsiz, karanlık kişiler tarafından darp edildi. Bu olay nedeni her ne olursa olsun asla kabul edilemez. En şiddetli biçimde bu saldırıyı kınıyoruz. Saldırganlara da buradan sesleniyoruz. Sizin bu saldırılarınız, bizi ancak güçlendirir. Bizi ancak kenetler. Kirli ve karanlık emelleriniz bize geçmişte işlemedi, bundan sonra da işlemeyecek.”  
Kepez’de partililerle bir araya gelenn CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, saldırıya uğrayan Konyaaltı Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Budak’a yapılan saldırıyı kınadı. Kumbul, “Orhan Budak’a yapılan saldırı kabul edilemez. Sorumluları yargı önünde hesap verecekler” dedi.

haberimizvar.net-CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Kepez’de partililerle bir araya geldi. Çok sayıda partilinin ve milletvekillerinin katıldığı toplantıda konuşan Kumbul şunları söyledi: “Muratpaşa modelini 19 ilçemizde yaşama geçireceğiz dedi. Ahmet Kumbul, özetle şunları söyledi. Tüm Türkiye’de ittifak, sadece 4 ilde tüm ilçeleri ile birlikte gerçekleşti. Bunlardan birisi de Antalya. Bunun sağlanmasında İyi Parti İl yönetimi ile birlikte yönetimimizin çok ciddi katkısı oldu.

SEÇİMİ İTTİFAK KAZANDI DİYORLAR, ÖRGÜTÜN HAKKINI YEDİRMEM

Seçim sonuçları değerlendirilirken herkes, ‘ittifak sayesinde’ oldu diyor, biz bu örgütün hakkını kimseye yedirmeyiz. Bu seçimleri kazanana kadar çok çalıştık, çok emek harcadık. Hepinizin tek tek emeği var bu başarıda. Şimdi, dişimizle, tırnağımızla kazandığımız bu başarıdan sonra deniyor ki, ‘kavga et, bir sonraki dönem kaybedelim.’ Mümkün mü bu? Bu kadar zor kazandığımız belediyelerimizi bu kadar kolay mı kaybedelim? Örgütümüzün bütün araçlarını işleterek, belediye başkanlarımızla sürekli iletişim içinde olacağız ama onlarla kavga etmeyeceğiz.

SERVET YILDIZ’A TEŞEKKKÜR ETTİ

Ben CHP Antalya İl Başkanlığına adayım. Aday olurken de hiç kimseye, ne belediye başkanlarıma ne milletvekillerime ‘ben aday olabilir miyim?’ demedim. Partililerimle konuştum, delege arkadaşlarla konuştum, sonra da ‘ben adayım’ dedim. Kendi irademle çıktım ‘adayım’ dedim. Kepezde geçmiş dönem başkanımıza ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Kazanmak için çok çalıştık. Elimizden gelenin fazlasını yaptık ve çok az bir oyla kaybettik. Belki kendi üyemize inandıramadık kazanacağımızı. Ama artık biliyoruz ki, Kepez’de Cumhuriyet Halk Partisi çok güçlü bir şekilde var. Bunu herkese gösterdik. Bir sonraki yerel seçimde de Kepez’de de 6 oklu bayrağımızı dalgalandıracağız, sosyal belediyecilik anlayışımızı Kepez’le de buluşturacağız.

SALDIRILGANLAR HESAP VERECEK

Cumartesi akşam üzücü bir olay yaşadık. Konyaaltı ilçe üyemiz Orhan Budak, kimliği belirsiz, karanlık kişiler tarafından darp edildi. Bu olay nedeni her ne olursa olsun asla kabul edilemez. En şiddetli biçimde bu saldırıyı kınıyoruz. Saldırganlara da buradan sesleniyoruz. Sizin bu saldırılarınız, bizi ancak güçlendirir. Bizi ancak kenetler. Kirli ve karanlık emelleriniz bize geçmişte işlemedi, bundan sonra da işlemeyecek.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.