Salgın ciddiyetini koruyor !

GÜNDEM 14.06.2020 - 16:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Salgın ciddiyetini koruyor !

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından son 24 saatte artan vaka sayılarını yorumladı.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Koca yaptığı paylaşımda “Dünkü vaka tablomuz, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle hepimizi yüzleştirdi” Geri adım atmayacak kadar güçlü ve tedbirlerde deneyimliyiz. Başladığımız gün, yarın için güven verici bir gün olsun” ifadesini kullandı. Koca ayrıca, ‘Kontrollü sosyal hayat, maske + mesafe’ ifadesinin yer aldığı fotoğrafı paylaştı.   KOCA’DAN MASKE HATIRLATMASI Sosyal medya hesabından sık sık vatandaşlara hatırlatmalar ve uyarılar yapan Bakan Koca bir paylaşımında, “Koronavirüs’ün maskesi henüz düşmedi” notunu iletirken, başka bir paylaşımında da şunları dile getirdi: “Virüs, bazı dış yüzeylerde bir süre canlı kalıyor. Virüs bulunan bir yüzeye elinizle dokunduğunuzda, elin ağız ve burunla teması hastalığa yol açar. Mesafe kuralına uymayıp, bir de el sıkışırsak virüse fırsat tanımış oluruz. Tokalaşmayalım. Bugünlerde dostça olan tokalaşmamaktır.”      
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından son 24 saatte artan vaka sayılarını yorumladı.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Koca yaptığı paylaşımda “Dünkü vaka tablomuz, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle hepimizi yüzleştirdi” Geri adım atmayacak kadar güçlü ve tedbirlerde deneyimliyiz. Başladığımız gün, yarın için güven verici bir gün olsun” ifadesini kullandı. Koca ayrıca, ‘Kontrollü sosyal hayat, maske + mesafe’ ifadesinin yer aldığı fotoğrafı paylaştı.

 

KOCA’DAN MASKE HATIRLATMASI

Sosyal medya hesabından sık sık vatandaşlara hatırlatmalar ve uyarılar yapan Bakan Koca bir paylaşımında, “Koronavirüs’ün maskesi henüz düşmedi” notunu iletirken, başka bir paylaşımında da şunları dile getirdi: “Virüs, bazı dış yüzeylerde bir süre canlı kalıyor. Virüs bulunan bir yüzeye elinizle dokunduğunuzda, elin ağız ve burunla teması hastalığa yol açar. Mesafe kuralına uymayıp, bir de el sıkışırsak virüse fırsat tanımış oluruz. Tokalaşmayalım. Bugünlerde dostça olan tokalaşmamaktır.”  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.