Selçuk: Salgının yükselişi eğitimi zora sokuyor

EĞİTİM 16.11.2020 - 17:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Selçuk: Salgının yükselişi eğitimi zora sokuyor

Okullarda bütün sınıfları açmak istediklerini ama salgın şartlarının buna izin vermediğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Salgının yükselişi eğitimi zora sokuyor” ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "koronavirüs salgınındaki yükselişin eğitimi zora soktuğunu ve bu yüzden kurallara uyulması gerektiğini" söyledi. Selçuk, MEB merkez binası Başöğretmen Salonu'nda düzenlenen 'Kitabım Hep Açık İlkokul Çalışma Kitapları ve Ortaokul Dijital Çalışma Sayfaları' tanıtım programına katıldı. Selçuk, konuşmasının ardından video konferans yöntemiyle farklı illerden öğrenciler ile sohbet etti, bakanlığın ücretsiz dağıttığı yardımcı kitaplar ile ilgili görüşlerini sordu.   Iğdır'dan Besna Kal, "Okulların tamamen açılmasını istiyorum" derken, Bakan Selçuk, "Bizim de arzumuz, isteğimiz o yönde ama şu anda salgın şartları henüz buna izin vermiyor. İnşallah önümüzdeki süreçte salgının seyrine bakarak ilgili kurumlarla kuruluşlarla da istişare ederek, görüş alışverişi yaparak bu konularda elimizden geleni yapacağız" cevabını verdi. Öte yandan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, pazar günü çalışma arasında Kızılay Meydanı'nda yürüdüğünü belirtti ve “Uyarılara rağmen çene altına inmiş maskeleri ve unutulan sosyal mesafeleri görünce çocuklarımızı okullarda güvende tutmak için çabalayan meslektaşlarım adına çok üzüldüm. Salgının yükselişi eğitimi zora sokuyor, kurallara uyalım” ifadelerini kullandı.
Okullarda bütün sınıfları açmak istediklerini ama salgın şartlarının buna izin vermediğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Salgının yükselişi eğitimi zora sokuyor” ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "koronavirüs salgınındaki yükselişin eğitimi zora soktuğunu ve bu yüzden kurallara uyulması gerektiğini" söyledi.

Selçuk, MEB merkez binası Başöğretmen Salonu'nda düzenlenen 'Kitabım Hep Açık İlkokul Çalışma Kitapları ve Ortaokul Dijital Çalışma Sayfaları' tanıtım programına katıldı. Selçuk, konuşmasının ardından video konferans yöntemiyle farklı illerden öğrenciler ile sohbet etti, bakanlığın ücretsiz dağıttığı yardımcı kitaplar ile ilgili görüşlerini sordu.

Iğdır'dan Besna Kal, "Okulların tamamen açılmasını istiyorum" derken, Bakan Selçuk, "Bizim de arzumuz, isteğimiz o yönde ama şu anda salgın şartları henüz buna izin vermiyor. İnşallah önümüzdeki süreçte salgının seyrine bakarak ilgili kurumlarla kuruluşlarla da istişare ederek, görüş alışverişi yaparak bu konularda elimizden geleni yapacağız" cevabını verdi.

Öte yandan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, pazar günü çalışma arasında Kızılay Meydanı'nda yürüdüğünü belirtti ve “Uyarılara rağmen çene altına inmiş maskeleri ve unutulan sosyal mesafeleri görünce çocuklarımızı okullarda güvende tutmak için çabalayan meslektaşlarım adına çok üzüldüm. Salgının yükselişi eğitimi zora sokuyor, kurallara uyalım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.